Blev inget inlägg igår.. men idag så!

Sitter vid J's dator med ett leende på läpparna, har precis kollat upp sommar schemat och det känns så otroligt bra att kunna tjäna lite pengar igen! Lagom många timmar, även fast jag är ett jobb-freak som mer än gärna jobbar dygnet runt! Skönt att ha lite ledig tid för älsklingen och vänner i sommar också!

Vad ska man hitta på här i Hallstavik? Känns som om det är ett ställe där man inte kan göra någonting ensam, gå till affärna, köpa något kul sen baka!? Ja jo det skulle fungera men J är inte så jätte glad i att jag göder han som jag gör, han älskar ju mina bakverk! Haha! Puss puss tjing tjing!

Jessica!


Flyttat hemifrån och ifrån datorn?

Man skulle kunna tro detta pga uppdateringen, tyvärr är det så att jag är väldigt mycket hos min älskade! Blir inte direkt så att jag sitter vid datorn! Ska försöka bättra mig genom att faktiskt ta med min dator dit idag! WOHO! Kanske blir ett till inlägg ikväll alltså! ;)

Nä nu ska jag upp och packa ihop de sista, sen så gå ut för att J hämtar upp mig om kanske 30 minuter! Puss puss puss! ♥

R !


Åker hem till J!

Känns som om jag har flyttat hemifrån, men nej då, trivs bara otroligt bra i J's sällskap, så varför sitta hemma liksom? Ska göra mig i ordning nu så kommer han och hämtar mig snart (gulle som kör hit för att hämta mig ju..)! Blir filmmys och en massa leenden som vanligt!

Vad vore världen utan alla underbara vänner?

Jag är så tacksam över att vissa människor finns i mitt liv, en av de allra viktigaste är Jozephine! Hon är förmodligen den bästa tjejen i mitt liv, och vet inte hur jag skulle klara mig utan henne! Hon är den mest ärliga och trogna vän som finns, alltid gör hon mig glad och lyfter upp mig om jag mot förmodan vore nere och lite ledsen! TACK JZ! Världens bäste vän, det priset går till dig bara dig! Jag älskar dig♥

RSS 2.0