Jag hittade något...

En leopardmönstrad klänning, svarta leggings, gladiator och skinnjacka.. klassiskt? Ja! Men skönt, och behändligt, ännu mera ja, absolut!

Nu har jag ätit frukost med mamma och syster, sagt hejdå till pappa som jobbar för fullt och gjort mig helt färdig inför en dag i stor Stockholm! Ovanligt att jag är färdig och det är en hel halvtimme kvar tills bussen avgår, G R E A T !  

Kameran är med idag så jag hoppas på en massa bilder som ni får se ikväll, om inte annat så hamnar de på facebook! Puss och kram!

Åker till Stockholm för en dag på Gröna Lund !

Ska möta Mimmi och gänget från Uppsala inne i stan runt 12 tiden, sedan ska vi ha en helmysig och helgalen dag på Grönan och roa oss själva till 200%!

Galen som jag är så MÅSTE jag ha åkt allt innan vi åker hem, hur jag ska hinna? Det vet jag inte själv men att jag måste eller verkligen ska försöka är en självklarhet!

Men jag har ett litet problem just nu, hur ska man klä sig för att kunna ha en snygg och bekväm dag inne i staden? Man ska ju ändå springa omkring och åka en massa? Jeansshorts går bort då jag kommer frysa benen av mig, annars vore det snyggt till en topp och gladiator! Vill inte se ut som en tönt från landet, med klädstilen som ligger 3 år efter, det känns INTE okej! Ska fundera vidare nu och kanske hinner med ett inlägg till innan jag åker, klockan är ju trots allt bara 06.38 och bussen går 09.09, optimist, javisst!

Årets sista rabarberpaj, eller?

Har bakat en superfin paj, så enkelt och så gott! Men kan det vara årets sista, rabarberna brukar ju bli så himla träiga nu in i sommaren!?


Har precis kommit in från några underbara timmar vid poolen..

.. och bikini ränderna har tagit sin plats!

Så fruktansvärt fult!

Varför ha EN stil, när man kan älska många?

Jag tycker det är så trist när människor hela tiden ser likadana ut, varför inte blanda stilar eller våga prova på någonting nytt? Jag älskar svart och nitar, och jag älskar det blommiga söta.. OCH jag kombinerar det!
Älskar sommaren när man kan bära en söt sommarklänning tillsammans med boots eller skinnjackan, det finns inga begränsningar, allting är bra sålänge det är din egen stil och du tror på dig själv! Överdosera inte, men allt i lagom mängd fungerar, ha någonting i fokus eller låt någonting vara speciellt så du inte har lite utav allt! Det gör det bekvämare för ögat!

Samma gäller smycken, principen att kunna kombinera är den bästa, elegant och gulligt möter tufft och läckert!

  LYX vs. ATTITYD

En hyllning till H&M!

Åtminstonde deras nagellack!

Har haft lite brått och velat fixa mig eftersom en vän kommer förbi, men är väl fler än jag som vet hur hopplöst det är att måla naglarna eftersom nagellacket aldrig torkar och så blir det alltid en massa fula märken vad man är gör eller hur försiktig man är! Tog chansen nu med H&Ms röda lack, och jäklar vad fort det torkar, det blir lagom tjockt och jämt med en enda strykning! Jag gillar verkligen det här, ett stort plus för detta nagellack som ska få följa mig resten av sommaren! ♥

¨

I Love It !

Göteborg!

Finns ingenting som jag tänker så mycket på som Göteborg just nu!

Jag vill verkligen flytta ner, en underbar kille och en underbar vän,
finns mängder av folk i denna stad som jag vill träffa nu!





LEDIG!

L e d i g ! L e d i g ! L e d i g !

En hel veckas ledighet, jag vet någon som är fruktansvärt lycklig just nu iallfall !

Sista dagen imorgon..

.. sen går jag på en veckas ledighet! Låter det inte fantastiskt skönt?

Glapp i kontakten!

Det är iallafall vad jag skyller på denna gång när jag glömt bort att blogga, eller att jag haft alldeless för värdefull tid tillsammans med min vackra kvinna!

Ett par kvällar nu i veckan spenderades med Marcus och gänget, med Erika och Mimmi vid min sida, där finns inte mycket mer att säga än: Trevliga grabbar och tack för detta!

Firade midsommar med Mimmi, vi åt middag och gjorde kransar, bakade tårta och smuttade lite på drickat! Senare på dygnet träffade vi på Erika, Linda, Frida och Emma, en tjejkväll blev det med andra ord. Åtminstonde tills det att vi åkte ut till Marcus! Dock var alla snorfulla där så vet inte riktigt om det var värt det! Men tackar min Mimmi och tjejerna för en trevlig kväll! 

Mysig frukost i trädgården!

Ska göra iordning en stor kopp te och någonting att äta, sedan ska jag ut i trädgården och sätta mig. Finns inget ljuvligare än sommarmornar, värme, brisar från havet och trevligt sällskap av familjen.

Klockan 10 börjar jag jobba, så ska skynda mig lite nu!

Inrökt i ett partytält...

Jag och Erika åkte upp till Marcus och hans vänner utanför Björnberget för att se på och göra sällskap när de fixar inför midsommarfirandet imorgon! Det var svinkallt i tältet så dom fick för sig att elda i tunnor.. men ingen tänkte på konsekvenserna om att man faktiskt kunde bli inrökt! Man kunde inte resa sig upp, och efter ett par timmar så var röken så låg att den kändes i ögonen, typiskt, men vad gör man inte för värmen?
Hade en trevlig stund där uppe annars med prat och dricka (för dom andras del, jag kör för det mesta..), vi begav oss hem vid 00 tiden igår kväll!


Singö Choklad, ett toppen jobb dessa dagar!

Visst har jag gnällt på jobbet lite mycket dom senaste gångerna? Jo jag kan verkligen hålla med om det men nu idag så vände allting till det rätta. Vi fick en fantastisk leverans, massa mysiga produkter och det var lika kul att plocka upp dessa och man blir ju som ett litet barn på julafton, lika spännade för varje paket!

En underbar dag och jag hoppas att de flesta framöver blir lika bra på olika vis! 

Nu blir det en promenad hemmåt och sedan ska jag och mamma åka upp till Kröns trädgård för att köpa några rosor till trädgården, finns inget vackrare, och tur att mamma och jag är lika förälskade i dessa!  

Väääärldens sötaste, jag lovar!

På vägen hem från Kvarnsand nu ikväll så stötte jag och Erika på det sötaste jag sett, en rävunge! Går inte att beskriva med ord hur underbar den var, finns inga bilder som kan förklara detta ögonblick! Jag trodde verkligen att jag skulle dö i det där ögonblicket, han stannade framför bilen och såg upp på oss med sina underbara små ögon!

Jag blev kär!

Tänk om han kunde förstå..

Varför är killar så korkade ibland? Riktigt riktigt tröga, man försöker kontakta dem diskret men ändå så fattar dom inte vinken! Han skulle nog inte förstå om jag så stod på hans fötter och skrek orden i ansiktet på han, vad är felet liksom?


Bättre fönster får man leta efter?

Sitter på jobbet, och kom precis fram till att fönstret ut mot vattnet är helt underbart! Som att sitta i en båt och se ut över vattnet.. även om man ser lite mera land och trevligheter här!

I Roslagens famn på den blommande ö..



En fördel med mitt jobb iallafall, ganska vackert läge!

Förlåt för mitt uppehåll..

Har varit så att mina känslor hoppat upp och ner dom senaste dagarna, har inte vart på topp direkt men däremot väldigt lågt! För eran skull så ville jag inte visa den deprimerade sidan av mitt liv här på bloggen så jag höll det för mig själv och nu så är jag tillbaka istället med massa ny energi och ett gott humör! Hoppas ni inte vart allt för besvikna på mig, jag ska bli så mycket bättre idag, imorgon och framöver!

Massa kramar och tack till er som förstår mig, ni betyder!

Charise - Pyramid



Dagens mysigaste låt? Jo jag skulle nästan vilja tro det, den här ska få följa med mig hela dagen!

Förväxlingar?

Jag nämner ofta K.H eller Kristoffer (Hemlin) i min blogg och på facebook, och det är för att det är en kille som jag gillar, han gillar mig och vi gillar det vi har! Inge mer med det! Men nu har det börja gå rykten om att jag och Hobbe (Kristoffer Holmberg) skulle vara tillsammans och liknande, helvete eller!  Holmberg är min närmste killkompis och Hemlin är killen som jag gillar, och det har blivit komplicerat nu när båda har samma namn och även samma initialer!

Kristoffer Hemlin - världens bäste kille!
Kristoffer Holmberg - min bäste vän! 

Svårare än så är det inte, förstå det nu snälla!

Eric Saade - Break Of Down


En dag full av arbete..

Blev många praliner sålda idag då Postrodden gick av stapeln och löpningen mellan Norrtälje och Grisslehamn var i full färd. Tack vare att det blev lite rörelse i butiken så gick dagen mycket fortare, och är så evigt tacksam för dessa dagar! Nu när jag kom hem la jag mig på soffan, andades verkligen ut och kände hur jag kunde slappna av. Att veta att man är ledig i två dagar nu är nog den största lyckan!



Once upon a time..



En liten tjej sitter i sina drömmars värld och tänker på någonting helt utanför hennes gränser, hon drömmer, drömmer om ett liv utan problem och sorger.. men är det för mycket begärt?

- en sak är då säker, jag är lycklig, iallafall för stunden, men varför kan det inte vara förevigt?



Svart, världens bästa färg?



Finns det något tillfälle då svart inte fungerar? Nej, skulle inte tro det! Så snyggt till de ljusa sommarkläderna, den ljusa klännigen och det solblekta håret, jag älskar kontraster!

.. i dont know what to say!


Jag hatar svikare...

.. som när man har bestämt någonting och så hoppar personen i fråga av i sista sekunden! Inte okej alls och det fick mig till och med att tappa matlusten för dagen, skiter i den jävla middagen och ska enbart vara förbannad nu! Åtminstonde tills någon solstråle i mitt liv ändrar på det !

Hundra små ord i ett litet (ganska långt) inlägg!

Varför ska det varaså motigt att gå till jobbet? Jag vill verkligen inte, känns som om ingenting händer och jag skulle bara vilja spräcka mitt sparkonto nu så jag kan leva på lite pengar där istället! Vet att det är det dummaste jag kan göra men åh, det här jobbet går mig på nerverna, jag blir uttråkad av att sitta där, och när jag är rastlös blir jag hungrig.. är det okej i en chaoklad butik? Nej! Gått upp så jävla mycket i vikt nu, så jävla fail!

Finns det några tabletter man kan käka för att få bättre energi och ork? Kanske är det så illa att jag måste till att lägga om kosten helt?  Jag har blivit så jävla bekväm, jag orkar inte ens gå ut och gå längre.. det syns ju verkligen på min kropp nu! Kommer faktiskt inte bada offentligt i sommar, möjligtvis hemma i poolen!

Jag tror jag ska försöka med en sak, leva på kött och grönsaker, ingenting annat! Men frågan ärvad man skaäta till frukost då?

Vad gör man när huvudet verkligen vill en sak men kroppen säger en annan?

Tiden rinner ifrån mig, känner hur klockan bara går och går och ändå liggerjag kvar här i sängen. Har visserligen varit upp och duschat, men måste ju ändå torka håret och lägga en lätt make up. Sedan måste jag försöka fixa någonting att äta och göra en liten lunch låda till dagen, helt hopplöst då Johanna inte ens har fixat en micro till oss i butiken! Får kanske bli en stekt kyckling file och grönsaker, lät rätt gott!

Vad ska man ha på sig då? FUCK! Hatar dessa tiden utan pengar, man har ju för tusan ingenting hemma, ingenting som passar för dessa tillfällen! Ge mig 500.000 att shoppa för så blir jag lycklig! Tack!

Mår verkligen inte okej, som ni redan läst är orken sänkt och allr går utför.. men mycket av det beror nog på min hemska förkylning, mår katastrofalt dåligt men måste stå ut då jag behöver varenda öre jag kan få ihop och behöver jobba så jag inte ger allt till Anna och Cajsa.

Nej helvete, nu ska jag riva fram någonting ur garderoben och sedan ska jag laga lite mat till dagen! Vi hörs efter jobbet, om jag inte lyckas hitta nummret till sms-bloggen igen!?

Puss och kram!




Nykomling till byn!

Efter jobbet idag så kikade Kristoffer (Hobbe) förbi, vi drog ut till badet för att ta lite bilder. Tyvärr kan jag inte få bilderna förens om ett par veckor då Hobbe vill rensa först, så fruktansvärt irriterande måste jag säga! Men men ingenting jag kan göra åt den saken. Eftersom ingen var hemma här idag så åkte jag och vännen över till Hallstavik för att käka på blåan, nu ligger jag hemma i sängen och äter en glass (!?), unnade mig en då jag bara åt sallad till middag!

Midsommarfest!

Jag är så jäkla sugen på att dra ihop en ordentlig middag/fest här hemma lagom till midsommar!

Grilla och njuta av kvällen med en massa trevligt folk och gott att dricka, vore inte det någonting som man måste göra på midsommar? Kvällen kan avslutas ute vid klipporna och med ett midsommardopp!

Mer information om kvällen kommer närmare då jag än inte vet så mycket!

God morgon!

Vaknade mitt i natten av ett sms, ett underbar sådant! Somnade sedan om och sov som en prinsessa i väntan på nästa svar.. tyvärr fick jag inget, men man kan ju alltid hoppas på att han bara är lite sådär trög som de flesta killar är! Vi får väl se vad som händer, men om han kommer hit i helgen så är han min förevigt, eller ja.. nej inte ordagrant, men han är en favorit för evig för då visar han verkligen att han bryr sig och vill träffa mig!

Nu ska jag gå och göra lite frukost, yoghurt, fibermacka med philadelpia och kalkon, och ett glas... eller ja, det vet jag inte, har inte bestämt mig ännu men något gott får det bli, kanske te?


Finns inget godare än kall yoghurt på morgonen, med lite färska bär och frukter!


Det känns som att du vill, men ändå inte?

.. i dont know darling!


Årets första glass, tillsammans med Linn!

Kom nyligen hem från jobbet, där Linn gjorde mig sällskap den sista timmen. Sedan tog vi oss varsin glass i trädgården innan hon åkte hem.


Zac Erfon, han kan få mig att le trots all skit runt omkring!


Dags att gå till jobbet, kul?

Jag tror jag börjar ledsna på jobbet i butiken, det händer ingenting och man sitter bara still och stirrar! Passar verkligen inte för en tjej som mig som blir så himla rastlös hela tiden, jag önskar mig ett jobb som florist där man har beställningar varvat med kundkontakt, leveranser och allt annat intressant och roligt!
Jag ska försöka beta av dagarna som jag har här i sommar och hoppas på att jag kan få in några kronor iallafall, sedan till hösten så ska jag lämna allt! Man kan inte vara på ett jobb där man inte tycker det är helt hundra, man måste trivas, man måste gilla omgivningen och kunderna! På grund av olika händelser så har vi mestadels griniga och förjävliga kunder, vi har för dålig ekonomi för att fylla upp i hyllorna och jag personligen tycker inte alls om det här, synd bara att man har världens gulligaste chef som man inte vill släppa taget om!


Önska mig lycka till där nere i butiken, inte ens det mobila internet fungerar eftersom någon idiot har gjort något så mottagningen är borttagen!

Arbete i chokladbutiken!

För att slippa sitta och stirra i min kalender hela tiden så kan jag istället skriva nu vilka dagar jag är ledig i sommar, dom är guld värda för mig och ska spenderas med dom allra bästa!  

Juni:
...
16
17
18
19
20 - ledig
21 - ledig
22
23
24
25
26
27 - ledig
28 - ledig
29 - ledig
30

Juli:
1
2
3
4 - ledig
5 - ledig
6
7
8
9
10
11
12 - ledig
13 - ledig
14 
15
16 
17 
18 - ledig
19 - ledig
20 
21
22
23
24
25 - ledig
26 - ledig
27 - ledig
28
29
30
30

Augusti:
1
2
3 - ledig
4 - ledig
5 - ledig
6
7
8
9
10
11 - ledig
12 - ledig
13
14 - Kroatien!
15 - Kroatien!
16 - Kroatien!
17 - Kroatien!
18 - Kroatien!
19 - Kroatien!
20 - Kroatien!
21
22
23
24
25
26 - ledig
27 - ledig
28 - ledig
29 - ledig
30
31


Såhär ser min sommar ut år 2010, hoppas snart kunna planera in lite mera. Trip till Göteborg och allt annat spännande!


Nylackade naglar och många timmar framför tvn, så ser en dag ut för en sjukling!

Har man suttit framför denna tv hela dagen så har man faktiskt hunnit måla naglarna i många olika nyanser och ändrat sig många gånger tills man hittade den perfekta för dagen, och det blev den persiko färgade varianten, lite skimmrande. Har också hunnit se en väldig massa skit på tv, men också några bra program! Så som Brooke Hogans, och jävlar vad hon är snygg ändå, där har man någonting att vara fruktansvärt avundsjuk på!


Nu ska jag se på en film, har inte riktigt bestämt vilken men ska krypa ner i sängen och kolla på någonting mysigt. Kommer också att tänka på personen som äger hela mitt hjärta just nu. Saknar verkligen närheten, önskar att han kommer hem från soliga Mallorca snart så man kan få träffa honom och ge han all världens längsta kram!


Eminem - Not Afraid


Göteborg!

Längtar efter att få leva mitt nya liv i en ny stad, med nya människor, nytt jobb och nya känslor för allting. Om några månader så bor jag förmodligen i staden där jag vill ha det som bäst! Göteborg!


Från mullig och tjockig till smal och benig.. men det går inge bra !

Jag ska försöka gå ner några kilo till.. eller nej jag har inget datum då det ska vara nått men jag känner bara att jag vill rasa i vikt och känna mig piggare och fräschare! Vissa dagar går det jätte bra, andra orkar jag bara inte tänka på det, jag äter ljust bröd och kanske till och med lite godis.. som i helgen! Fan vad dålig jag var!

Känner att jag borde tänka mera på vad jag gör och har kommit fram till att jag ska ha ett litet mål.. ska leta jobb i Göteborg nu i slutet av månaden, och sedan ska jag börja kika efter ett boende! Den dagen då jag flyttar ner, börjar jobba och får in bättre lön så vill jag köpa kläder i mindre storlekar, alltså ska jag försöka bli bättre tills dess och kunna bli lite glammigare!


Bones are beautiful !

Om man fick börja om och välja något annat...

Jag har tänkt på det så många gånger, undra hur det skulle vart om man gick i en annan klass under gymnasietiden, om man kanske gick i en blandad klass med både killar och tjejer, i en klass där man pluggade mera och kanske inte hade någon inriktning utan bara läste på sam eller natur, hur skulle det vara? Jag hade absolut ingenting emot min klass, med enbart tjejer då vi gick floristinriktning. Men det känns som om min tid hade vart lite roligare och lite enklare med killar inblandade, jag har altid haft enklare för att umgås med killar. Jag är en tjejig tjej men som trivs bättre med killar än med tjejer, ta inte illa upp nu allaunderbara tjejer i mitt liv, ni vet att ni betyder mest men ni kanske förstår mitt tankesätt eftersom ni känner mig också. Det här kanske låter konstigt men så är jag, och man kan ju inte vara som alla andra så jag fortsätter vara stolt över mig själv!

(.. går inte att ladda upp bilder, får återkomma med dem!)
Jag har alltid gillat killar, så är det och kommer förbli..

Nu är jag nyvaken, eller nej okej är pigg men för seg för att lämna sängen!

Vaknade för någon timme sedan, kunde knappt andas och har ont i hela kroppen.. Välkommen förkylning! Känner mig långt ifrån pigg och ska ta det lugnt hela denna lediga dag för att seom man kan bli lite piggare till morgondagen då jag faktiskt måste jobba. Varför hänger min hy ihop med förkylningarna? Så fort jag blir sjuk så får jag en liten finne placerad på olämpligt ställe, denna gång precis vid läppen, och det gör ju så jävla ont!


Jag känner mig så elak ibland, somnar ifrån sms och alla samtal på datorn, haha förlåt men ibland orkar jag inte hålla ögonen öppna och då blir ni lite bortglömda!


Ett kort inlägg då datorn dör vilken sekund som helst!

Kvällen blev lugn hemma på Solbacken, åkte en sväng upp till Älmsta för att köpa glass (systers ideér alltså..) och sedan hem igen! Älskar att köra brors bil, så sjukt skön!

Nu ska jag vila och njuta av att jag är ledig imorgon också, sov så gott! God natt!

Åker hem till Grisslehamn!

Ska packa ihop mina saker och bege mig mot bussen, plockar nog upp datorn på vägen men vi får om det hinner bli något mera inlägg. Annars blir det uppdatering ikväll! Ska bli skönt att få komma hem till egna sängen och det nystädade rummet, riktigt riktigt underbart!

Kommer ha tråkigt denna vecka känner jag, någon som vill hitta på något på hemmaplan?

Fin i håret !

Nu har man fixat håret, för sista gången i sommar hoppas jag ?



Vad säger ni, passar man som blondin nu då?

God morgon sköna Stockholm!

Nu ligger jag på soffan efter att ha tagit en lång och varm dusch, ska snart börja göra mig i ordning för att sen gå ut och köpa frukost och efter det ha någon lugn timme här hemma hos Beatrice! Jag tror att hon följer mig bort till St Eriksplan sen då jag ska träffa Jenny som ska klippa mig, äntligen!
Ja tredje gången gillt eller vad brukar man säga..? Har vart ett väldigt arbete med mitt hår nu senaste tiden, färgat i omgångaroch satt i slingor ett par gånger. Men nu får det vara slut på allt, Jenny ska klippa eller putsa till kanterna och sedan får det vara bra inför sommaren.

Nu bär det av ner till affären, gott med en ordentlig frukost!
 

Filmkväll med Beatrice !

Kände mig småseg och hängig idag så en kväll med en av tjejerna vare det enda som fungerade, vi såg på Beck - I stormens öga och Greas! Nu ska vi krypa ner och sova några timmar innnan vi ska in och göra lite ärenden i stan imorgon, hos frisörer och en piercingstudio!

Ovanligt lycklig idag då min fina Kristoffer skickade lite söta sms, nu ska jag sova med ett leende på mina läppar och tänka på att det bara är 5 dagar kvar tills han kommer hem! ♥

God natt !

Akcent - That´s My Name


Att vara eller att inte vara, det är en jävla bra fråga det !

Ska ta mig in till Stockholm, vad som händer där får vi se, kan inte riktigt bestämma mig nu!

Börjar med att åka till Kristoffer och Rasmus iallafall, för att kontrollera deras arbete i köket som Kristoffer sa, han vill ha ett utlåtande om hur det ser ut! Haha! Sen vidare till någon och sover i stan över natten.

Duschad, sminkad, halvt påklädd och håret ofixat!

Det är verkligen ett helt projekt innan jag kommer i ordning, så fruktansvärt jobbigt ibland, men vill man vara fin så får man lida pin!

Min morgon:
5 -15 minuter dusch
10 - 15 minuter till att välja kläder
15 minuter för make up
25 minuter föratt fixa håret, föna, platta, locka.. masa olika steg!
10 minuter till att välja skor, jacka och allt annat!

Ja ni förstår varför jag tar tid på mig? Vill ha minst två timmar på mig när jag ska göra någonting speciellt den dagen!

Jag blir så jävla ledsen på allt, och varför allt samtidigt!

Vi har pratat om olika alternativ och idag var den självklara dagen för att ses, tills du avbokar i sista sekunden. Jag hade verkligen fixat allt, du fattar nog inte hur mycket det sårar mig, jag är tjej, jag kan inte ta hit nån bara sådär utan att göra mig i ordning etc.. ! Ska ni killar ha så svårt att förstå, att man ser fram emot något och ni avbokar, ni tror att man kan ta allt med en klackspark men det är så jävla fel! GOD NATT!

Tänk att han bara lämnar mig sådär..?

Han lämnar Sverige för att njuta av livet på Mallorca i en vecka, är man avundsjuk? Nej inte alls va?!?
Jag försöker vända allting till något positivt, för om en vecka kommer han hem och hit, solbränd och superhet! Kan nästan inte bli bättre, lång blond kille, perfekt kropp och så en brun nyans på det, raawr!

Vi hade ett underbart sista samtal igår, han är nog en av världens bästa! Ska krama honom ordentligt när han kommer hem igen! ♥

11/6 - 2010 Grattis till studenten min underbara tjej!

Jag tillbringade dagen i Stockholm med familjen Andersson. Såg Linn springa ut från St Eriks gymnasium och sedan fick jag följa med henne på flaket! Det var bland det roligaste som jag har varit med om vill jag lova! Massa bubbel och cider duschar som man fick över sig, och man blev rent ut sagt dyngsur efter denna tur och rösten var inte densamma på länge! Men vi var ett underbart gäng, och med ett Dj bås på flaket så vill jag säga att musiken var i särklass bäst!  Många varv runt Stureplan och längs kungsgatan, många hälsningar och glada leenden från folk. En helt underbar dag, flak i Stockholm äger, LÄTT! Uppsala, släng er i väggen!
Kvällen avslutades hemma hos Robin, lite middag och mingel. Tog bussen hem från Norrtälje klockan 21.25, kom hem och la mig på sängen, somnade inom 5 minuter.
(bilder kommer)

Jaha? Vad ska man göra nu då?

Blev lite smått besviken då en vän inte kunde komma förbi ikväll, planen verkligen rasade då man hade tänkt sig en film med sällskap och dessutom har man gjort sig i ordning! Helt i onödan, så jävla ovärt!

Grattis till studenten Amanda Lundell !

Åkte över till Häverödal för att gratulera min käre bardomsvän Amanda som idag tog studenten efter tre års studier vid Bernadotte gymnasiet i Stockholm! Var mysigt med god mat och lagom mycket folk, trevlig torsdag blev det verkligen till slut.


Stort grattis och lycka till i framtiden nu, dina planer är fantastiska!


Sista slingorna på plats !

Var hemma hos Victoria idag och satte dit de sista slingorna, blekte även ner ett par slingor i mitt egna hår!

Nu måste jag bara klippa till topparna då det det riktigt konstigt ut, eller ser mest avklippt ut. Får ha lockat hår tills dagen då jag kommer till en frisör!

Nu ska jag ut och förstöra alla underbara Bellis (Tusenskönor), verkligen inte okej men gräsmattan måste klippas!

På med bikini och ut i gräset, nu ska jag göra trädgården lite fint och samtidigt få lite välbehövlig färg!

Stockholm med min vackra tjej!

Under gårdagen så mötte jag upp min underbara Mimmi i Stockholm, vi tog en promenad längs Drottninggatan och vidare ner till salongen där hon bokade tid! Medan vi väntade så satt vi någon timme på en bänk och bara tittade på folk, var förvånansvärt kul må jag säga! Stockholm är den perfekta staden för uttråkade människor, man kan alltid titta på någon och antingen skratta eller gråta, dom kan va så söta eller ja.. rent ut sagt annorlunda! När tiden var inne så svek jag min vän och åkte till Arnalids salong på Sankt Eriksplan, för att träffa Jenny och se om hon hade tid att fixa mina slingor, och det gjorde hon såklart! Åkte tillbaka till Mimmi och satt där i tidningarnas värld medans jag väntade på att hon skulle bli klar! Hade en supermysig dag med Mimmi, den blev kort dock och längtar redan tills nästa gång vi kan ses!



Båda med ofixat hår, innan vi besökte salongerna, men vi bjuder på bilden!
Mimmi är alltid så jävla snygg, hoppas man kan bli som man umgås någon dag!


Långt blont svall, en helt underbar känsla!

Är jag lyckligare som blondin? Jag tror nästan det iallfall, känns som om jag är så mycket snyggare, känner mig fräschade och mycket piggare!

Kan tyvärr inte lägga upp bild ikväll då jag ska in imorgon för att sätta i några slingor extra, fylla ut lite mer på ena sidan och i bak. Blir väl en 200 slingor totalt innan jag är klar, så jag förstår att det tagit över 4 timmar med bara att fästa dem!


Blondiner är så snygga, allra helst Britney Spears, en annan sak jag tänkte på..
Blondes have more fun, right?


Ledig en vecka till, ja eller nej?

Jag och Johanna kom överens om att det inte är några människor i Grisslehamn ännu så vi slår igen butiken nu i veckan, och det innebär att jag är ledig till på fredag och kan umgås några dagar till med mina underbara vänner !


Sitter hemma hos Victoria i Norrtälje, är jag blondare än blondast?

Har precis lagt i en blondare nyans på mitt hår för att få det till att passa med förlängningen, snart ska vi börja med att sätta i den så man kan ju räkna med att det blir ett par timmar till här hemma hos henne ! Kommer hem sent ikväll men jag lovar er att skriva mera då så kanske ni har någonting att läsa imorgon bitti!

Hon är min ängel, en ängel utan vingar!

Min vackra kvinna som finns där för mig i alla lägen, hon är den som har den största platsen i mitt hjärta, ledsen killar, men så är det ! Skulle inte klara en enda dag utan att veta att du finns där, du är kraften som får mig att orka och vilja i alla lägen, du är den som ger mig livskraft! Jag älskar dig min lilla sockertopp, du är den bästa tjejen genom tiderna!



Mimmi Linnea Hagstedt, så jävla snygg brud! ♥


God morgon bloggen !

Hade en helmysig kväll med Andre, småprat och film, fungerar alltid!

Nu snart ska jag bege mig upp för att ta mig till jobbet, kommer jobba till 15.00 idag då vi känner att det fortfarande är för lite människor i Grisslehamn för att ha öppet till 17.00! Förhoppningsvis så kan jag få med mig min lilla pärla till jobbet, men om inte så får ni en uppdatering ikväll eller så fort jag kommer hem.
Jag ska inte göra en till blogglucka igen, jag lovar, jag ska se till att fylla bloggen dagligen nu framöver och ska försöka hinna med minst 5 inlägg varje dag, ska göra detta för att det är så fruktansvärt kul att skriva, och det är så skönt att kunna skriva av sig allting ibland!



Charlize Theron, så himla vacker!

Nu snart blir det film, med sällskap!

En vän från mysiga Singö kommer hit för att fördriva tiden, det var länge sen man hade sällskap när man ser på film här hemma, det är verkligen på tiden!

Ni kan kanske nå mig på mobilen under resten av kvällen, svarar om det är något viktigt men annars så tycker jag faktiskt att det är ganska otrevligt att smsa när man ser på film med vänner !


Äntligen är jag igång, mina smycken börjar ta vid!

Satt ute i solen idag och började med designen till mina smycken, och är faktiskt förvånansvärt nöjd över resultatet. Tror att det här kommer bli ett bra smyckes år för min del, kommer ha smycken för allt och alla, från småflickor till äldre primadonnor, och kanske även killarna!


Hur gör man för att bli pepparkaka?

Jag önskar verkligen att jag kunde hoppa ner i en färgburk och sedan bara ha den där perfekta sommafräscha brännan, men nej då, så lätt är det ju inte!
Det är nog det snyggaste som finns, vacker brund hudton, blont långt hår och en fräsch sommarklänning på allt, får drömma och pressa lite till, sen kanske det blir verklighet!


Har ni några tips på vad man kan göra för att få snabbare resultat, annat än morötter, solarium och oljor!


Sista lediga dagen innan jag påbörjar mitt sommarschema!

Eftersom att jag snart börjar jobba en massa så tycker jag att jag borde hitta på någonting idag,eller är det tvärt om, ska jag passa på att göra ingenting? Bara sitta hemma på gården, mysa med hundarna och ta det lungt? Jag har faktiskt lite beslutsångest över detta men tror nog att det kan ordna sig så småningom.
Victoria kommer kanske förbi idag och lägger i några slingor till på mig, sedan så ska va jämföra hårfärger och beställa förlängningen, så jäkla skönt att det går att få längre hår på bara några timmar nu för tiden.

Upp och hoppa, nu blir det måndagsmys ute i trädgården!

Lady Gaga - Alejandro


Jag älskar barn, har alltid gjort, det här är nog den sötaste reklamen jag sett på länge!



Libero blöjor, vet inte om jag föll för reklamen på så vis att jag skulle vilja köpa blöjan ifall jag hade barn, men jag blev berörd av de underbara ungarna! Så fruktansvärt gulliga, jag är mer än gärna barnvakt åt dessa!

Dagens filmtips !

I detta kalla, regn och rusk väder så är det hur mysigt som helst att kura in sig hemma och bara se på en massa filmer och ha det bra! Även när man mår som jag gör och vet hur det känns dagen efter en rejäl fest, då är det skönt att varva ner med en mysig film!

Mitt tips idag blir den här: HAIRSPRAY!


Sjuttonåriga Tracy Turnblad är den stora flickan med det stora håret, men också med det stora hjärtat. Hennes liv cirklar kring sång och dans, då hon hellre vill medverka i ”The Corny Collins Show” än lägga allt för mycket tid på skolan. Men hon har ett problem: hennes kroppsstorlek skiljer sig från de andra unga, något som hennes välmenande mor även påpekar. Men den som inget satsar vinner inte heller. Allt kan hända, jag gillar denna filmen ordentligt mycket då man blir så glad av den, och allra helst snyggingen Zac! Jag kan verkligen inte sluta le när jag ser på honom, hemlig kär kanske?

Vildsvin eller älg?

Dags att göra en synundersökning Martina? När jag körde hem idag så skymtade jag något i diket, eller jo jag såg faktiskt ett vildsvin, exakt den färgen och det såg så rätt ut! Men nej då, när den kommer upp på vägen är det en fet jäkla älg, så enorm! Kan man se fel eller fel eller?
Jag skyller faktiskt lite på att det var ett djupt dike som den stod i så man såg inte så mycket mer än ryggen!

Jag börjar tro att alla djuren gillar mig, har hittills fått nitat för ett antal harar och rävar, ett par grävlingar, rådjur och nu en älg! Vad kommer att hända här näst?

Tierp, en trevlig kväll med tjejerna !

Efter jobbet tog jag bilen upp till Martina för att påbörja våran kväll, vi köpte mat och massa frukter och snacks! Så fort vi hade hämtat Mimmi inne i Tierp så parkerades bilen och vi började ha det hur trevligt som helst, förkrökade och gjorde oss i ordning. Fram mot natten, klockan 23.30 åkte vi in till stan. Tänker inte berätta mer än att det var fruktansvärt lite folk ute, FRUKTANSVÄRT! Ska aldrig mera gå ut dagen efter studenten iallafall!

Bilder kommer senare då Mimmi stod för dem!

Trevliga fredag i Tomta !

Blev hämtad av Philip och Joar vid 23 tiden då de tyckte att jag skulle göra dem sällskap uppe i Tomta, blev en trevlig stund och nu är jag hemma igen efter några timmar av prat och sällskap! Verkligen snälla vänner man har som dels lånar ut bilen så man kan åka hem och sen lånar ut en jacka så man slipper frysa sönder.

God natt alla fina bloggläsare, puss och kram!

Ett år sedan vi lämnade allt bakom oss!

Efter nio år innanför skolans väggar så kändes det äldigt skönt att får komma ut i vuxenlivet och blanda sig med arbete efter arbete. Visst saknar man alla rutiner med skolan och man saknar gemenskapen, men samtidigt så är studenten en av de bästa stunderna i mitt liv! Nu har jag alltså levt utanför skolan i ett helt år, tiden går så fruktansvärt fort ändå, det är nästan skrämmande!


Nu ska vi dra vidare, och jag önskar årets alla studenter ett STORT GRATTIS !

 


Jag glömde nästan bort... 1 månad idag!

Som jag har haft mitt körkort alltså, hur underbart som helst!

Vaknade precis upp hemma hos Mimmi i Länna !

Anledningen är att i snart ska åka in till Uppsala för att se kära Emma med flera springa ut ur skolan då de tar studenten idag! Sedan blir det mottagning hemma hos Emmas pappa, får se hur länge jag stannar, känner att jag behöver komma hem i tid också.
Vi ska snart ta oss ur sängarna för att göra oss i ordning, men det tar emot att gå här ifrån! Ska bli kul att se om jag någon gång kan bestäma vilka kläder jag ska ha, har en väska med mig så det ser ut som om jag ska bosätta mig här!

Laddar för en joggingtur!

Tänkte försöka få igång mig själv igen och börja träna mera, så ska nu börja dagen med ett varv ute i naturen.

God natt, känner att det är dags att försöka sova lite nu om jag ska orka med morgondagen också!



Dagens snygging !



Kellan Lutz ♥

K.H

Jag tänker på dig, jag vill skriva till dig och jag vill ringa dig, men jag vill inte verka för på eller för tjatig. Vill att allting ska få ta sin tid så som du säger! Hopplöst att jag är så otålig ibland, du finns i mitt huvud exakt hela tiden, och mina känslor spelar mig ett riktigt spel!

Girls just wana have fun..

Lyssnat på denna hela dagen, till och från Stockholm!

Play - Girls


Är kär i mitt nya armband!

En blandning av någonting sött och tufft, precis som jag!
Ett läderarmband med en rosett, kan det bli bättre?



Jag bara älskar smycken, och känner att det är någonting som jag verkligen kommer satsa på att köpa i sommar, ha mycket basplagg men sen avgöra outfiten med hjälp av accesoarer!

Smått trött efter en dag i Stockholm!

Kom hem för en stund sedan efter att ha tillbringat dagen i staden, köpt lite basplagg på H&M och smycken då jag haft presentkort liggandes! Dom kom så väl till pass nu när man lever lite utan pengar, och så fort man får in några kronor går dem till att betala av ett lån och sparande.

Känns som om det här kan bli en mysig kväll, ska baka cupcakes nu och sedan ta en lång promenad med mamma, efter det så blir det nog till att se på en film eller två! Sugen på att träna då jag har sådan ångest efter middagen, men jag kan inte göra det ensam, känns så himla dumt !

Vad borde man köpa?

När man har så dålig ekonomi som jag, vad skulle ni rekomendera att lägga pengarrna på? Masa basplagg eller någonting lite finare? Jag har sådan beslutsångest just nu, vet inte alls vad jag vill köpa, även fast jag har en två mils lång lista på vad jag behöver i min garderob.



Man borde kanske köra på det billigare idag och sen köpa mera då man har en stadigare kassa?


Jag har ett spöke under sängen.. som äter upp nagellack och pengar !

Eller detta är iallafall vad som saknas just nu, önskar jag kunde hitta mitt svarta nagellack och önskar att jag kunde knäppa med fingrarna så att poolen fylldes med pengar istället för vatten, vore inte det något?

Städat ur och tvättat en bil för första gången i mitt liv !

Idag har jag varit sådär hjälpsam igen, vet inte riktigt vad som hänt med mig men jag har verkligen blivit en ängel här hemma, hjälper alla med allt hela tiden! Idag har jag städat ur bilen och tvättat den (visserligen min bil men pappa som gjort allt förut.. ) och så har jag och morfar oljat pooldäcket, tog extremt många timmar !
Men det känns så bra nu på kvällen när man har hjälpt till, man känner sig mera värd på något sätt!

Ska det vara så svårt att förstå?

Det känns som om jag skriker ut mina känslor för dig, att mina ord står skrivna på en lapp som jag håller framför dina ögon! Men ändå ser du mig inte, det känns som om jag inte existerar i din värld, att jag är som luften.. du säger att du inte kan leva utan mig, men ändå verkar du inte se mig, se att jag faktiskt finns här och att jag kämpar! Kämpar för att få ut någonting av det här, för att få mina känslor besvarade! Jag vet inte om jag orkar så mycket längre, eller om jag orkar att se dig gå ifrån mig fler gånger du redan gjort. Jag vet faktiskt inte alls vad jag egentligen vill eller känner för!

Ansiktsbehandling-frukost-sola... åka till Norrtälje sen?

Har inte riktigt bestämt mig om vad jag ska göra idag, tror jag vill åka in för att simma som jag skrev i planeringen, men trist när det går så dåligt med bussar ! Nu ska jag iallafall skrubba och lägga en ansiktsmask, så galet skönt, sedan ska jag äta lite fukost, efter det blir det sola eller promenera, vädret avgör!

.. jag har äntligen kommit på lösningen för mitt viktproblem!

Jag ska sluta äta en massa, ska nöja mig med en deciliter osötad yoghurt till frukost och kanske bönor eller sallad mitt på dagen, sen en liten portion mat till middag !

Mellanmål får vara, nötter, hallon, jordgubbar etc.

Jag vill inte höra en massa om "du måste äta mera, det är ohälsosamt så som du lever.. och bla bla bla", jag vet själv när jag börjar må dåligt, och jag vill inte heller bli något benrangel så nej ni behöver inte vara oroliga!

Minst en promenad om dagen, träna eller simma minst tre gånger i veckan !                           
Detta är numera förbjudet, ingen alkohol i mitt liv!

Undantaget finns dock under tjejkvällen och min bäste väns student !


RSS 2.0