Vad ska man göra en ledig måndag, när man är fattig och deprimerad!

Eller jag är inte direkt deprimerad, men mina teleräkningar gör mig fruktansvärt upprörd! Först får jag en på kanske 900 kronor, tänkte vafan de e okej för första månaden! Sen kom jag hem igår, fått en till, på 1300 kronor! Så äckligt jävla inte okej! Men jag fattar inte hur det går till, få flera räkningar för samma månad? :S

Jag ska klura i detta idag, och kanske låna pengar för att betala dem! Sen vet jag inte vad jag ska göra, helt ärligt!

Viktiga inköp ute på det stora blå?

Idag tänkte jag och Erika åka ut med Eckerö för att köpa med oss lite drickbart inför helgen, på torsdag åker vi upp till Venjan!

Fantastisk kväll igår!

All information håller jag för mig själv, men sjukt vilken härlig kväll! ♥

Kista galleria med pappa!

Följer med pappa in till Stockholm för att lämna in seglet till båten på tvätt, sedan ska vi åka ut till Kista galleria för att kika lite! Pappa ska köpa någon kavaj tror jag och jag ska väl se om jag hittar några mysiga tröjor, men jag har redan fått ångest eftersom jag vet att jag har så fruktansvärt dåligt med pengar! Tveksamt om jag klarar mig hela månaden och vid nästa löning så får jag ingenting! Surt!

Direkt när jag kommer hem så ska jag skriva på mitt CV och börja lämna ut detta, behöver verkligen ett jobb och snart tar jag vad som helst! Vill ha det stadigare ekonomiskt och vill kunna påbörja mitt liv! Flytta till Göteborg kanske? *drömmer*

Hej alla söööööta!

Jz är i duschen och jag sitter här vid hennes dator och tänkte dela med mig av kvällens planer! Eller jag kan börja med att berätta hur vi har vimsat omkring i stan, eller räcker med att vi haft problem med kvällens klädval, sen kan du säkert räkna ut att vi besökte de flesta butiker här omkring! Hade som vanligt as kul, alltid kul med denna tjej!
Nu tänkte vi börja föra, sedan ska vi klä på oss och göra oss "finare".. vi drar ut vid 23 tiden, tror vi börjar kvällen på Mango Bar, men eftersom vi hört så mycket dålig kritik därifrån så får vi se hur länge vi blir kvar! Vi gliiiider annars in på nästa bästa ställe! Tjaow, tjing, tjong!

Dags att flytta till Stockholm snart kanske?

Onsdag - I förrgår åkte jag in till stan för att klippa mig och lägga i ett antal slingor, jag måste ha världens bäste frisör! Jag har aldrig, verkligen aaaaldrig varit besviken när jag gått därifrån! Jenny är väl den frisören man letar efter, hon förstår precis vad ajg vill ha, och är duktig på allt hon gör! Lycklig som jag var så lämnade jag salongen med ett stort leende och ett nytt fint svall och begav mig mot tunnelbanan för att möta Linn, snurrade omkring lite innan vi bestämde oss för att åka in mot stan igen. Tog en kaffe och macka på Waynes innan vi gick omkring i lite butiker och till sist mötte Cristian, Linns pojkvän! 

Blev en väldigt bra dag för mig, hittade ett par underbara skor (dock för stora men får fylla dem på bästa möjliga vis, typ -hej, dubbla ilägg), sedan köpte jag myskläder, hoodies, mjukisar, linnen, stickat, bodys! You name it, lite av varje! 

Torsdag - Igår låg jag bara hemma, eller satt inne hos mormor och morfar och kelade med vovvarna, det var väl min dag i princip! Tack vare en fantastisk person så hade jag ett leende på mina läppar, även fast allt kanske inte var perfekt!  

Fredag/idag - Ligger på sängen, har precis börjar klä på mig och göra mig i ordning, iallafall lite grann! Ska försöka packa ihop en väska snart men vet inte riktigt hur det ska gå till? Det mest jobbiga som finns är ju att behöva släpa på två olika väskor, och jag får knappast plats i en? Ja om jag nu lyckas lösa detta problemet så ska jag iallafall åka in till Jz, tillbringa kvällen med henne och förhoppningsvis erövra nattklubben! Vilken? Ja det är en bra fråga! Vi hoppas på en bra kväll! ♥

Tatueringen på plats, nöjd!

Är riktigt nöjd över tatueringen, eller tatueringarna! Gjorde texten på handleden "You own a piece of my heart forever" och sedan ett hjärta bakom örat! Ska åka tillbaka till Lotto för att fylla i dessa och göra några små fix och trix, sen så är det perfekt!



Omöjligt att få en bra bild, men det är bättre än ingenting! :)

Tatueringar!

Imorgon åker vi hem till Stefan för att tatuera oss, hela tjejligan alltså!

Hoppas jag kan få visa er bilderna imorgon, för min del blir det handleden och i nacken! Är så taggad för detta, längtar så mycket efter att få låta nålarna (och Stefan) göra sin konst på min kropp! Är lite orolig över hur vi ska lyckas ta oss hem till honom då jag aldrig kört åt det hållet, har ingen aning om vart vi ska helt enkelt, kanske har tur och får låna en gps? Haha!

 

En dröm i livet är att få en tatuering gjord av självaste Kat Von D! Hur ballt vore inte det?

Hemma hela långa dagen!

Vad ska man göra egentligen, saknar alla energi för att lämna huset och finns inte så mycket mer än tv i min värld! Så det är precis här jag har suttit, kollar på Top model och Fab 5 !

Har även funderat på hur jag ska lägga upp planen för veckan, imorgon ska jag åka in till Norrtälje och köpa skor, sen hämta Stefanie och Jennie sen åker vi upp till Österbybruk!

Top model!

Samtidigt som jag gör mig i ordning så kollar jag på ett gammalt avsnitt av Top model, alltid mysigt!


Det blev en bra dag på jobbet!

Så fort man öppnade dörren till Åhlens så var det som om allt det onda i min kropp försvann! Helt otroligt, ilskan, sorgen, smärtan.. ALLT! Åhlens gör dig lycklig, så är det bara!

Nu när det är fredagskväll och allt, funderar på att unna mig något gott, så det får bli mixade frusna bär (hallon och jordgubbar) tillsammans med lite lite vaniljsocker! Sjuktligt gott, bättre än glass, jag lovar! Sitter även ute med föräldrarna och kollar på Lets dance, ovanligt att jag är här med dem men man kan väl passa på ibland! Familjemys när resten av syskonen är ute på andra håll!

Nymålade naglar och lite ansiktsvård har gjort min kväll, känner mig pigg och fräsch inför helgen!


Jag blir så jävla ledsen!

Man är så duktig, dom gillar en så mycket och man får beröm i mängder... ! Bullshit! Sen tar dom in en annan tjej som jobbar ist! TACK! Duger jag bara när det är kris då alltså, helt jävla värdelöst! Hon började många veckor efter mig, men hon är ju "vän" med en ordinarie anställd så klart att hon får första platsen! -.-

Jag är så jävla ledsen, och besviken! Mår så jävla dåligt, orkar inte med det här! Vill bara flytta, hitta jobb, skita i allt här omkring! JÄVLA HÅLA!

Muffins!

Blev till att baka idag istället, hann aldrig med det tidigare! Dom blev sjukt fina, perfekta i färg och form, även perfekta för att glasera och förvandla till cupcakes! Går inte att ladda upp bilden men ni får klara er utan den!

Fick tillbaka min bäste bäste vän Iphone idag!

Behöver jag förklara att jag varit sysselsatt sen dess? Få in alla program och lägga till alla filer, buhu! Tar tid! Däremot så är jag jävligt glad över att ha den tillbaka, saknat den och nu känns det skönt att ha den i handen igen! Långa resor är nu inte tråkiga längre, tack tack!

Jag vill skriva men jag vet inte vad jag ska skriva?

Så jag fortsätter med att skriva dessa tomma ord och skriver enbart för att för röra på fingrarna och slippa vara 100% rastlös! Det är inte min starka sida att ligga ensam hemma, visst är det skönt! Ja ja men man blir näst intill deprimerad för man tänker så otroligt mycket på ganska så onödiga saker. Vad ska jag göra nu? VAD SKA JAG SKRIVA? Nej jag vet ju inte, men jag vill.. varför varför varför? Nej ska sluta tråka ut er och mig själv nu, genom att avsluta! Puss på rumpan!

Pancakes!

Gick nyss ur sängen och tänkte nu laga lite brunch till mig och syster som precis kom hem!

Amerikanska pannkakor, så galet gott!


Varför?

Det är helt otroligt, vilken underbar människa du är! Varför är du så jävla fin för?

Äntligen snygg!

Gillar min fantasi inför valet av rubrik...!

Åkte ifrån Stockholm imorse och tog mig till Norrtälje för att gå hem till Victoria, hon skulle hjälpa mig att sätta i några extra slingor i mitt hår då det gått och blivit tunt eftersom jag tappat en hel del från förra isättningen! Allt gick bra som vanligt och jag blev supernöjd! Ska försöka ordna med en bild imorgon! :)

Har man schyssta vänner som åker in till Norrtälje för att hämta en eller? Jo tack! Innan vi begav oss till Grisslehamn så körde vi ett varv runt donken, ovanligt? Nej? Konstigt att man har femton bildäck? Nej!


Oplanerad utgång!

Precis så slutade lördagen för mig Jozephine och Carmen! Vi tog oss till EGO där vi mötte upp Martin. Vi kom aldrig igång och det blev inte riktigt en perfekt kväll, men vi hade väl ändå lite kul tjejer? Gott om puckon finns det i Sveriges huvudstad iallafall! Ryssen som trodde jag var iran? .. och försökte kyssa mig, 10, 15, 20.. eller kanske 200 gånger? Suck! Sedan alla "snyggingar" som glider runt mellan borden och raggar upp tjejerna, ganska kul var det att bara granska allt detta ur nykter synvinkel för en gångs skull!

Tyvärr har jag inga bilder då Jz hade kameran, men kanske att hon kan dela med sig lite imorgon!

Vaknar till en doft av aceton!

Igårkväll så tog jag bort lacket från naglarna, kände inte för att ha röda i längre än några timmar med andra ord! Men misslyckades med nagelacksborttagningen då jag tydligen droppade lite på täcket, jävlar vad starkt det luktar... imorse hade jag just den delen av täcket under näsan! Mums, eller kanske inte?

Otroligt speciell natt måste jag säga, kunde verkligen inte sova, berodde det på mitt mysiga sms-sällskap? Vid 03.30 tror jag att jag till slut var helt däckad, och blev väckt klockan 9 av min fina familj som dukat fram frukost!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan packa lite och efter det så ska jag göra mig i ordning för att åka till Stockholm, går så sjukt dåligt med bussar bara? Får åka via Hallstavik och därifrån går bussen 13.20!

Simpsons och jag säger god natt nu!

Ligger i min säng nu och är redo för att sova, men innan dess några avsnitt av Simpsons! Ska vara pigg till imorgon, för är så glad över att jag ska åka till Stockholm för att få umgås med Jz!

Hoppas att ni alla haft en bra dag, det har blivit dags att stänga ner datorns magiska värld! Godnatt, puss puss!

What doesent kill you makes you stronger!

Det kan vara svårt att släppa taget om någonting du verkligen älskar, men ibland så måste man göra det för att kunan fortsätta leva! Ingenting är omöjligt att komma över, hur svårt och tungt det än känns så är vi människor starka nog att överleva smärtan! Jag har fått lära mig det här så många gånger, blivit sårad, rest mig upp, och varit eller blivit starkare än någonsin! Mitt liv är ändå så jävla underbart, varför klagar man för när man har allting som man behöver? Vänner, familj, kärlek!

Har svårt att släppa taget om min nya väska, jag tok gillar den!



Sämst sämst sämst bild men jag älskar den ändå! Köpte den på Åhlens City, av märket WERA!

Sweet!

Fick julklapparna av Andreas innan han åkte hem härifrån, han är ganska så gullig ändå! Fick några smycken i silver, och jag måste säga att de bästa presenterna är gåvorna som varar! Han läste mina önskningar direkt från mitt huvud!



 

Fick halsbandet och två berlocker till mitt Thomas Sabo armband, en rosett och ett hjärta!

Stora vita tussar!

Satt vid skrivborde och målade naglarna, kollade ut och insåg att vi får enormt mycket snö idag också! Sådär stora fina fluffiga flingor, man vill nästan krama dem, dom ser så mysiga ut!

Planen för idag var att åka hem till Mimii och sedan funderade vi på utgång, men tror inte det blir så, vet faktiskt inte alls hur det blir med någonting! Sålänge ska jag bara vara här hemma, och bara sitta på min stora feta röv och kanske uppdatera bloggen med något roligt!

Hoppas hoppas hoppas!

Enligt Apple så ska jag få tillbaka min Iphone imorgon, men jag är tveksam.. men man hoppas verkligen nu! Det här börjar bli så irriterande nu, klarar mig inte länge till utan den!

Felix och Erika räddade min kväll!

Trodde jag skulle få sitta kvar här inne och ruttna, men nejdå, visst finns det grymma människor som kan rädda en! Dom skulle ut med bilen och sladda omkring och så fick jag följa med! WONDERFUL! Jag gillar spänning, fart och utmaningar! Kanske blev lite väl mycket snurrar? Haha kom hem och var fortfarande yr och illamående!

Har suttit vid datorn en stund nu, där en del fantastiska människor förgyller min tid! Vad vore livet utan internet? Förmodligen värdelöst! Så får man väl inte säga men jag är evigt tacksam till alla dessa sociala nätverk! Vad vore man nu utan dom liksom? Kvällens favorit, Anton


Får man ändra på humöret?

Senast jag skrev var jag glad tack vare Vänner-serien! Nu däremot så har jag blivit uttråkad och deprimerad, vaarför? Varför detta jävla väder? Varför så jävla tråkigt att bo här? Varför är man fattig?

Jag kunde ha varit hemma hos Jz nu om det inte vore för pengarna, fan vad irriterande! Saknar mina vänner, det finns så mycket jag vill göra men allt styrs av pengar! Vilket värdelöst liv man har ibland!

V.ä.n.n.e.r.

Andreas har precis åkt hem och jag har ätit lite frukost. Nu har jag lagt mig på sängen för att se några avsnitt av vänner!

Man blir så glad av detta, ett skönt gäng med människor, underbar humor!



My dream is to fly, over the rainbow so high!

Sitter och kollar på MTV Breakfastclub, vilken energi man får av att se videon till Yves La Rock - Rise Up!

Ska ta vara på dessa nu tänkte jag, ska göra mig i ordning, sedan väcka Andreas så han också kan fixa sig eftersom vi ska åka till Uppsala idag! Vet egentligen inte varför för ingen av oss har direkt mycket pengar, men han pratade om att köpa en julklapp till mig iallafall! Gullig han är va?

Into the blue!

Igårkväll kollade vi på film, som alla andra kvällar! Men den här gången blev det en av mina favoriter, Into the blue, så otroligt snygga människor och så skön filmmiljö!



Man kan inte påstå så mycket annat eller hur ?

Gran Canaria kanske?

Jag och min otroligt vacka flicka Mimii Linnea Hagstedt har bestämt oss för att lämna landet under våren och bege oss till varmare breddgrader! Kanske återvänder vi till ön där allt kan hända? Nu ska vi bara spara pengar och sen så får vi se hur långt vi kommer! Längtar så otroligt mycket! ♥

Snyggingen står och väntar!

Andreas har precis släpat sig ur sängen, och nu blev det en väldig fart på honom! Så vi ska väl gå ner och äta lite frukost, senare så får vi se vad som händer idag! En lugn och mysig dag tror jag!

Det här börjar bli långtråkigt..

Ska försöka vila lite nu, är inte ett dugg trött men är less på att ligga vaken! Hoppas jag är piggare imorgon, då kommer min älskling hit! G o d n a t t !

Desperate Housewives!

Ligger i sängen och kollar på en av de bästa serier som någonsin skapats! Jag kan verkligen inte slita mig, jag har snart kollat igenom hela säsong fem och man vill bara se mer och mer! Får nog inte fortsätta nu de närmsta dagarna dock då killer kommer hit, tror inte han är så förtjust i detta!



G a b r i e l l e   S o l i s ,   s t j ä r n a n !  

Duktig flicka? Eller.. kanske en kvinna?

Känner mig lite nöjd idag då jag tog tag i både tvätten och skottningen av hela gården (tog bara två timmar), men man fick gratis motion och det är väl underbart!

Hur gulligt?

Hittade en gammal dagbok ifrån skolan, var var 9 år gammal! Så otroligt kul att läsa, eller att bara kolla på alla bilder och fantasier man hade!

Jag kan uppenbarligen inte heller dölja att jag inte är någon killtjusare.. redan i denna ålder hade jag börjat! Haha!



V a r   j a g   e n  s å d a n   t j o c k i s ?   S k r e v   b a r a   v a d   j a g   å t   v a r j e   d a g ?   H a h a !



H a h a !



P o j c k   f ö r b j u d   ?  x)


Har vi bett om mera snö?

Gårdagen blev helt okej, trevliga människor iallfall! ..och alla fantastiska människor ute i landet som gav mig det starkaste leendet av alla! Jag hade inga problem med att ringa eller smsa igår/inatt, har folk slutat att belasta nätet nu kanske?

Men för att komma till rubrikens innebörd! Snön bara rasar ner från himelen, när ska detta sluta? Jag och Erika körde ihjäl en bil igår pga detta, totalstopp i motorn då bilen blev dränkt! Varför i fan finns det plogbilar när dom ändå inte är ute på vägarna? Jag bara udrar liksom! Vaknade nu på morgonen och kollade ut på taket utanför mitt rum! WTF? Pappa skottade bort all snö därifrån i förrgår.. nu ser det ut såhär!



B e h ö v d e  v i  v e r k l i g e n   n å g r a   d e c i m e t e r   t i l l ?  

Snön får mig att längta upp till Dalarna dock, snöskoteråk, pulka och skidbacken, alltid någonting positivt!

RSS 2.0