Äntligen!

Ska snart göra mig lite finare och sedan laga middag till mig själv! Är ensam hemma idag och tror jag beger mig upp till Tomta ikväll för att fira med vänner! Vi hoppas på ett roligt avslut av detta händelserika år och jag önskar er alla GOTT NYTT ÅR!

Lyckliga morgon!

Vaknade utan problem, kom ur sängen i tid och gjorde mig i ordning! Bussen skulle gå 07.20! Men sen frågar föräldrarna mig om jag inte vill ha skjuts till jobbet, dom vill ta vägen förbi Norrtälje idag så jag slipper sitta på jobbet och vänta i en och en halv timme innan jag börjar! Gulliga!
Så nu har jag i lugn och ro kunnat se på tv, äta frukost och fixa till på rummet så att det är städat och fint ikväll när jag kommer hem! Vardagslyx som jag älskar!

Ska handla inför nyår idag, vad ska man köpa? Vart ska jag vara? Jag har verkligen inga nyårsplaner ännu, men får hoppas att någonting dyker upp under dagen!

Idag fyller en fantastisk person år, grattis och massa kärlek till dig!

Hoppas på en rolig dag på jobbet nu då, men det blir det väl! Som alltid!

Här har vi nu många inlägg i ett! Tjing!

Sjuk!

Fick stanna hemma från jobbet även idag, är inte så pigg ännu men ska vila upp mig så att jag kan jobba ordentligt imorgon och på torsdag!

Var in en sväng till Norrtälje igår med Erika och Joar, passade på att köpa en ny kamera så snart kommer bloggen igång igen! Roligt va? :) Ska börja med att visa några julklappar, iallafall det som går att visa! :)

God jul, eller gott nytt år ?

Ja det blev lite för sent för ett jul-inlägg men för tidigt för ett nyårs!
I vilket fall så är jag hemma nu efter att ha jobbat idag och sparkat igång mellandagsrean på Åhléns i Norrtälje, mycket att göra men det är roligt också! Mindre kul är att jag har gått och blivit jätte förkyld.. igen! Tappat rösten och fått så sjukt otrevlig slemhosta. Inge vidare att jobba i butik med detta så ska nu vara ledig imorgon för att vila upp mig sedan kör jag ingen resten utav veckan och fram till nyårsafton!

Önskar jag kunde skriva om mina fantastiska julklappar här men tycker det är så trist utan bilder så jag avvaktar med det tills jag köpt ny kamera!

Familjen har ordnat middag ikväll för att mammas chef och man kommer på middag, ska väl gå ner och äta med dem om en stund men sedan så blir det sängen för min del! Är så otroligt trött! PUSS

Stockholm!

Åker in till stan med 09.20 bussen idag, tänkte köpa en jacka och eventuellt väska! Finns på mobilen hela dagen!

Äntligen!

Fick min nya älskling på posten igår, och jag är verkligen kär!

Ni undrar säkert varför inte Iphone 4? Svar: Den är fruktansvärt ful och obekväm! Jag är helnöjd med den här, berkligen super nöjd! Ska försöka lära mig mera om den sen så är det väl vara att köra!

Allt känns så mycket bättre..

För varje dag som går så klättrar jag på glädjens stege! Jobbet blir bättre och roligare, vardagen enklare och små små saker skiner upp mitt liv hela tiden. Jag har ett gäng vid min sida som gör detta ännu tydligare och bättre, fantastiska människor! Dessutom är det jul snart, hur mysigt är inte det då?
L Y C K L I G  L Y C K L I G  L Y C K L I G  L Y C K L I G  L Y C K I G  L Y C K L I G

Klubbkväll på Åhléns !

Idag har vi öppet till klockan 21 för alla våra klubbmedlemmar, jag hoppas att jag får se er där!

Vi kommer ha make-up artister som lägger fina sminkningar och vi kommer ha fina erbjudanden, här kan ni tjäna pengar inför julen! ;)


Lååång natt!

Igår slog mig saknaden av min bäste vän, och massa andra känslor slogs inom mig och jag kan väl säga att jag kom ur balans! Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, säga till vännerna eller vart jag skulle ta vägen! Sov dåligt och mådde inte så bra, men jag tog mig igenom! Vaknade ganska pigg då natten avslutades helt okej då jag hade en fin dröm dom sista timmarna!

 

Jävla känslor, varför finns ni för?


Party semester med min flicka?

Finns ingenting som jag önskar så högt just nu som att få åka på semester med min underbara vän Mimii igen! Få dansa loss på nätterna, njuta av underbara drinkar och träffa fantastiska människor! Solen, man får inte glömma SOL, VÄRME och BAD i mängder ! Ååh, jag drömmer mig bort varje dag! Jag önskar jag vann pengar nu så jag kunde packa väskan, ringa min ängel och bara berätta att nu drar vi!

Vart borde vi åka?



Det var tjugo år sedan som jag kom till världen!

Idag den 12 december så fyller jag 20 år, sjukt, eller hur? Jo känns lite speciellt men helt underbart också! Haft en fantastisk dag med familjen och på jobbet. Grötfrukost och uppvaktning med alla imorse, fick nytt Thomas Sabo armband vilket jag älskar och sen så fick jag andra smycken och pengar! Perfekt nu när jag ska köpa mobil och jacka!

Jag tog med mig nybakade lussekatter och mjuk pepparkaka till jobbet idag, och där var de otroligt snälla idag(som alla andra dagar liksom, men ändå..), kolla bara in detta!



S Ö T A !

Fick en av de bästa presenterna av bror när han kom hit! En konsert i sommar, OSCAR LINNROS ! Så fort han släpper sin turneplan så ska jag få välja datum! Åh, vad lycklig jag är!

Helgen tillsammans med Andreas och jobb!

Inte gjort så mycket denna helg, varit med Andreas och kollat på filmer.. som vanligt! BORING! Sen jobbat på det, lite roligare iallafall! :)

13.000 kronor!

Pengar är bara farligt, helt otroligt vad skrämmande det kan vara! Min förra lön på 13.000 är nu slut, vart tog dom vägen? Ja en jävligt bra fråga! Att fixa håret, festa och köpa filmer och serier.. det minns jag, men resten då? Nej jag ska lära mig hushålla lite nästa månad och bli bättre på att spara!

..och så var det kväll igen!

Hela dagen har gått och jag har inte gjort ett skit, inte ens målat naglarna ! Men nu medans mitt telefonsällskap käkar middag så funderar jag på att gå ner och baka någonting! Varit sugen på att göra det hela dagen!

VÄNNER !

Ett snurrigt dygn det här!

Igårkväll lovade jag Linus att vi skulle prata, så ja låg och skrev på msn och kollade lite på vänner ! Bestämde mig för att lägga datorn åt sidan och sedan bara se lite på serien medans jag väntade på han samtal... men jag somnade ! STENHÅRT ! Jag minns inte ens när jag somnade eller att jag ens var trött, vaknade vid 4 tiden av att tvn var helt svart (vilket inte går om man inte stängt av den framme på den)! Hade också en massa hemska drömmar så skönt att man vaknade ändå. Även om ångesten var stor just då, men det kändes skönare när han var så jäkla underbar som faktiskt var vaken och han ringde upp mig då jag skrev till han! Så istället för att prata i natt så pratade vi nu imorse innan han gick till skolan, och förhoppningsvis kan vi prata ännu bättre ikväll!

Dock somnade jag om efter detta samtal och blev lättad när jag insåg att chefen inte sökte mig idag, sov till klockan 13 och ligger fortfarande i sängen! Det är INTE okej! Men kollar på vänner nu och ska snart upp och duscha sen städa lite!

När tar krafterna slut?

Så länge man är lycklig så är man pigg, eller hur? Har nu jobbat tre dagar efter en tuff helg, men ändå har jag så mkt mer att ge ! I natt som var så sov jag inte mer än ett par timmar, pratade i telefon med Linus i över fyra timmar och tiden försvann. Kändes som om ja glömde bort varför det finns nätter här på jorden, glömde bort att man behöver vila för att orka ! Är jag bara över pigg eller kommer jag stupa sen? Vad händer? Bra jäkla fråga detta ! :)

Nu ska jag duscha, starta en säsong av vänner och sedan hämta min B&J, sedan kryper jag ner i min säng! Härlig kväll nu när man är ledig ! (Även om chefen varnade om att hon kommer behöva mig imorgon, hon skulle eventuellt ringa..) ♥

Saknar det mörka håret nu på vintern men har bestämt mig för att stanna som blondin?

Såg denna bild på Ashley Simpson och insåg hur mycket jag saknar den tiden varje höst som jag brukar färga mitt hår mörkt!



Men jag passar bäst som den jag är nu tror jag ! Puss puss puss :*

Pyssel i rummet !

Har kommit in i en fas där jag verkligen vill göra om hemma, känna mera "lägenhets"-känsla i rummet ! Köper nya kuddar, hyllor, lådor och inredning, rensar ut en massa onödigt och fyller rummet med tavlor och massa ljus ! Funderar på att måla en vägg riktigt mörk! Köpa färg imorgon kanske !!

Nog för att jag älskar vintern och snön...

.. men varför måste den dränka min bil hela tiden?
Borstat av bilen flera ggr idag och ändå ser den ut såhär?



Min och systers söta lilla Tojje!

Puss-sugen eller skitnödig?

Nej pass för det sista! Haha jag hade bara otroligt tråkigt idag, fifflade fram några nya bilder!
Orkar däremot inte lägga upp flera då min dator är ap-seg!

 


Fredag!

Ledig idag efter några dagars underbart jobb! Jag ÄLSKAR mitt jobb, så underbara människor jag jobbar ihop med och vissa kunder får mina dagar att glänsa!

Idag ska jag försöka städa rummet ordentligt, göra mig i ordning, måla naglarna och packa inför helgen!

Ikväll blir det middag och trevligheter med jobbet, bland annant så han Hanna bestämt sig för att jag ska lära mig sminka folk (jag kan sminka men är så försiktig med det då jag inte är make-up artist..), kommer nog bli kul även om hon ska va extra petig mot mig som hon sa! Haha! Efter detta så beger jag mig till Andreas som jag inte träffat på två veckor nu! Första gången som det hänt att vi inte träffat varandra varje vecka!
Imorgon blir det kryssning med Andreas familj, träffa några av hans syskon som jag aldrig träffat förr, spännande och trevligt!

Ska försöka röra mig ur sängen nu, men frågan är vart ja ska börja.. städningen kanske! Tjing!

RSS 2.0