G o d n a t t !



Man kanske behöver sin skönhetssömn ändå? Trots att det är fredag så går jag och lägger mig innan klockan hunnit bli 01, otroligt måste jag ändå säga! Jag jobbar trots allt imorgon mellan 10-17 så det känns bra att vara utvilad, för att sen komma hem och städa huset nu innan föräldrarna kommer hem igen!

God natt nu, sov så gott!


Roslagen i mitt hjärta!

Det har varit och kommer bli många underbara kvällar som denna i sköna Grisslehamn, idag satt jag med Linn och några nere vid vattnet och Marinan! Träffade också på vackra Johanna, massa kärlek till dig!Tyvärr var vi tvungna att gå innan K&K började spela, men vi får ta det en kväll i augusti istället!


Mulet i småbåtshamnen, men lika gott smakade detta ändå!

God natt !

Vi hörs imorgon, ska försöka bättra mig lite med bloggandet nu igen, jag slarvar så mycket ju!


Jag vill ha en hundvalp!

Jag vill ha någon att gosa med, någon att leka med och någon att ta hand om, en  h u n d v a l p !

Finns inte mycket som slår en söt liten lurvboll, tänk att ha någon att ge lite kärlek varje gång man kommer hem, eller ha någon som man kan ha med sig överallt, för jag vill ju trots allt ha en liten och smidig hund just nu.
Yorkshireterrier är nog det som står högst upp på listan, om man inte hittar någon fin liten blandras.


Nog för att jag älskar stora hundar men det får vänta tills det att familjelivet startar på riktigt!

Norrtälje, varmaste dagen i år?

Idag, eller ja enligt klockan nu så ska man säga "igår" så åkte jag iallafall in till Norrtälje för att göra Theo sällskap en stund. Theo träffade jag första gången i förrgår då när jag badade med Linn, Angelicka och honom, en skit trevlig person och vi hade samma dåliga humor.. inte  ofta det händer vill jag lova!

Vi gick iallafall lite på stan, kollade runt, gick och åt och sen så satte vi och i parken och snackade skit om allt och inget! Precis så kan en skön dag med en nyfunnen vän se ut!

Tyärr var det sådär äckligt varmt ute idag, en broschyr från pizzerian blev min räddning då den fick agera solfjäder!

När jag kom hem så åt jag middag med morföräldrarna och bror, eftersom jag är ensam i vårt hus nu så äter jag inne med dom för att slippa laga eget, lyx!
Efter maten fick jag någon konstig ide, mådde dåligt, orkade inte göra någonting, som om solen tagit på krafterna, jag hade verkligen ingen energi alls i kroppen så det kunde inte bli någon filmkväll med Linn. Men istället så bakade jag kladdmuffins och sen så satt jag i soffan och hade det mysigt resten av kvällen, pratade med trevligt folk på msn och efter några timmar blev det samtal med han den där, och tror jag faktiskt att jag börjar förstå honom, eller?


Att vara, eller att inte vara.. det är en bra jävla fråga det!

.. förälskad!

Är det hjärtat eller huvudet som styr? .. i mitt fall är det hjärtat!

Jag vet inte vad du vill, du säger en väldigt massa bra saker men du verkar inte mena dem då du lyssnar mer på din mamma än någonting annat, och allt känns viktigare än mig? Du kan inte säga en sak och visa en annan, eller hur?

Jag vet inte hur många kärleksförklaringar jag har gett dig, hundratals, kanske tusentals.. jag har förklarat för dig, jag skulle kunna offra allt, jag skulle kunna åka ner nu, senare, imorgon eller när som helst för din skull.. men det vet jag att du inte vill? Jag skulle nog kunna göra allt på denna jord för en kille som du, trots att du är den som sårar mig mest, du får mig att må skitdåligt och du kan göra mina vardagar till pest och pina. MEN trots det så är du den killen som jag verkligen har fått känslor för, du är den killen som känns rätt i mitt liv. Jag ler när jag får ett sms av dig, att få höra din röst kan vara det finaste jag hör om dagarna och att veta att du finns där det gör allting så mycket lättare!

Som en gammal lärare sagt till mig så många gånger, det krävs tio bra saker för att väga upp en dålig. Hur gör man då när det är tio dåliga saker och en bra?


Jag vill inte annat än att älska dig, men något underbart inlägg om hur fantastisk du är kommer du inte få för ens den dagen då du kommer hit, och förhoppningsvis väldigt snart! Du vänder min värld upp och ner den dagen, du förändrar allt och det är precis vad jag behöver!

Räkningar betalade och papper inskickat!

Vilka vuxenpoäng man tjänar alltså, nu saknas det bara det här med att kunna starta en tvättmaskin, eller råka titta på nyheterna! Haha men vem har tid med något sådant just nu?

Jag ska ha gjort det innan jag fyller 20, jag lovar!

God morgon bloggen!

Vaknade för någon timme sedan, helt jävla galet för att vara jag! I vanliga fall brukar folk klaga på att jag vaknar tidigt, allt mellan 07 och 11 kanske..! Men att vakna 12, ligga i sängen till 13, det är inte riktigt okej?

Dagen försvinner ju, frukosten försvinner och om några timmar är det middag, sen kväll och sen sova igen... fy vad tiden går fort nu på sommaren, man hinner inte mer än att duscha klä på sig och träffa vännerna för ens man ska hem igen och sängen kallar!

Nej för att ändra på detta så ska jag springa ner nu, har ett inlägg i huvudet men jag återkommer med det om en liten stund! Vi hörs, puss och kram!

Kryssningen bokad!

Om en vecka bär det ut på det blå, bara jag och tjejen för att vara redlösa och ha förbannat kul!


Johan, David och Daniel, vad fan har ni gjort?

Haha vilka idioter till vänner man har va? Tre långhåriga killar hittade en rakapparat, skulle "bara testa".. ni vill inte gissa hur dom ser ut nu? Jag blev rätt förvånad när jag mötte dom vill jag lova! Haha, killar killar killar, ni är för goa!

Åkte i vilket fall hem till Johan för att prata med dessa, sedan hem till Linn därifrån åkte vi ut till klipporna för lite bad och mys! Är inte helt fel att bo så som jag gör ändå? Är det värt att flytta till Göteborg eller Stockholm stad?


Mår skit dåligt, tack!

Du säger att du vill komma hit, men kämpar inte? Jag skulle offra allt men du verkar inte röra ett finger för min skull!
Vad i helvete vill du att jag ska tror om dig egentligen? Räcker det inte med att mina vänner ogillar dig redan, INGEN tycker du verkar vara en bra kille eller någon jag ska gilla! Men jag skiter i dom och tänker på vad jag känner för dig! Förstår du hur jävla mycket du sårar mig hela tiden? Ikväll eller tidigt imorgon, det är din sista jävla chans! Jag orkar inte gråta mera nu som jag redan gjort hela dagen! :'(   :'(   :'(

Trodde jag skulle få krama dig ikväll, hålla om dig och sova vid din sida..

Sov så gott, för det vill jag nämnligen göra nu!

.. jag kommer drömma om dig, för det finns ingenting som jag hoppas så mycket på just nu som att få krama om dig! Hålla dig i min famn, eller bara få ha din hand i min, jag har så mycket kärlek som jag vill ge dig.

Du är UNDERBAR!

Jag ligger på sängen, mamma städar min garderob och mitt rum...

Hur underbart är inte det?

Nej men vi städar igenom mitt rum och sen ska jag sova, för som det vart nu har jag fått panik pga allt stök!

En timme till i Baden-Baden sen middag och promenad ut till havet!

Man ska ta vara på det man har istället för att önska sig det man saknar!


Sommar fräsch med lite make-up!

Några måsten i sommarens neccesär är:


- Rengöring
- Fräscht ansiktsvatten
- Ansiktscreme
- Rispapper
- Bodylotion
(mina favoriter är från "The Body Shop", fruktiga, fräscha och lagom krämiga,  jag älskar dem)
- Body spray eller parfym
- K-pak inpackning
- Dust it och tuperingskam
- Glansspray och stabiliseringsspray
för det perfekta svallet!
- Färgglada nagellack
- Solpuder, jag kör på I.D - och man kan sola med det, kan inte bli bättre!
- Mascara
- Läppglans


Självklart innehåller neccesären tandborste och tandkräm, skölj och grejer men det kändes inte så härligt att skriva i innehållslistan! Även ala hårprodukter, men för er som känner mig, ni vet att listan skulle bli fruktansvärt lång om jag la till alla detaljer!

Jag lovar att det inte behövs mycket mera (om jag inte glömt något vill säga..), men täck inte över brännan du fått och överdriv aldrig med sminket, lovar att du ser bättre ut utan eller med mindre! Killar faller för vackra ansikten och utstrålning, inte för sminket!


Pool och sol i mängder!

Vaknade klockan 12 idag, helt otroligt för att vara jag, men dagar som denna så älskar jag poolen och att vara ledig, att bara kunna slänga på sig bikini på morgonen och en liten klänning eller t-shirt över det! Frukost på altanen och sedan blev det till att ta varsin solstol, och där har jag och syster legat till nu, skönt men det blev nästan överhettat så nu väntar några minuter i skuggan eller inomhus. Är det bara jag eller fungerar hjärnan sämre i solen och värmen? Jag tycker iallafall inte att man kan tänka lika mycket när man ligger där i solstolen eller på luftmadrassen, det är som om alla tankar svärvar omkring i intet! Man börjar tänka men efter en kort stund så är allting vitt, det finns inga tankar kvar. Det är en fantastisk känsla att ibland inte behöva tänka alls, att koppla bort allt och bara vara, vara i sin egen värd och bara ta allt som det kommer i nuet.

En fantastisk dag med fantastiskt väder här hemma på Solbacken (passande namn på vår gård), tacka vet jag ledigheten! .. och tack vet jag det varma vädret och torkan, så man slipper klippa gräset, 8000 kvm tar lite för lång tid dessa dagar!

God natt !

Ska ligga här i drömmarnas värld med min smärta och försöka se någon fördel med något just nu, känns hopplöst men varför inte kämpa in i det sista liksom! G O D  N A T T !

Mysigt att få träffa Oscar igen, någon timme ute på klipporna i ditt sällskap var ett perfekt avslut på dagen!

Var länge sen min vän var här ute och hälsade på men ikväll fick vi chanses att ses efter flera inställda kvällar, jag kände mig så elak som aldrig kunnat tidigare så ikväll hämtade jag upp honom och så åkte vi ut till badet och satte oss och pratade. Vi pratar om allt från grymma bilar till heta kryssningar, minnen alltså, underbara minnen! (a) Det här är en vän som jag håller väldigt nära hjärtat, så snäll och smart, en kille som tänker som jag! Haha!

Jag kommer in till dig någon dag och hälsar på, jag lovar det! En lugn och härlig kväll i stan vore inte fel just nu! Puss på dig världens finaste vän! ♥

Legat på soffan i hotpants och stor t-shirt hela dagen!

Jo visst vad pigg och glad man är, nej.. kanske inte direkt pigg va? ..och inte glad heller för den delen, du vet varför!

Nu vet jag inte längre vad jag ska säga, du sliter mig mellan glädje och tårar och det är nog det jobbigaste och det underaraste jag någonsin vart med om. Hur kommer det sluta? Kärlek eller krig?

En skitjobbig dag, orkar inte med flera som denna, helt ärligt så måste du kunna svara mig och säga som det är, sluta ljuga för mig och fatta att jag är en människa med jävligt mycket känslor och kärlek, Som jag en dag kommer att vilja ge till den sanne personen i mitt liv, känns däremot som om du är rädd för att vara den?

En vecka!

Jag vet att du ändå inte läser detta eller bryr dig, men alla andra kan ju få veta... OVIKTIGT! Men jag ger dig en endaste vecka nu Kristoffer, om du inte kommer till Stockholm innan helgen så är allt över! Jag orkar inte längre!

Häverödal och träffa goa tjocka släkten!

Åker över till farmor om några timmar och ska träffa släkten, vi är väl närmare 40 personer på den sidan nu så det blir nog lite mysigt! Får se om jag stannar en timme eller hela kvällen, men måste iallafall dit och säga hej!

Magkatarr!

Ligger hemma i sängen med världens kramper, kan inte göra någonting utan smärta just nu. Jag skulle inte kunna resa mig upp just nu utan att svimma, kan inte vända på mig eller göra någonting annat än att ligga här. Ligger i fosterställning och min bäste vän för stunden är värmefilten!

Känslan: Som om jag vore skjuten i bröstet, smärtan går genom magen, och ut i ryggen.. en hemsk plåga!

Jag vet exakt vad allting handlar om, jag vet varför jag har ont och kan tyvärr inte göra någonting åt det eftersom det inte är något jag själv kan göra, mer än att tjata visserligen men vill ju inte vara en idiot heller. Det handlar om personen jag gillar, att han aldrig kommer hit och att jag egentligen inte vill något annat än att träffa han. Jag är konstant orolig, mår dåligt över att ja inte får krama om honom och vara med honom, snacka om att den här killen skulle kunna förändra mitt liv.

Fredagen spenderas hemma i sängen, gråtandes och skrikandes..

Jävla magkatarr!

Vi tog några bilder i farten.. och rätt uppenbart att min vän vill ha vissa delar i fokus?

Haha, gårdagskvällen vart rörig, men det sista vi gjorde var att jag och min BFF Kristoffer Holmberg gick ut till Jyret för att ta någon bild! Tyvärr var jag verkigen inte på fotohumör och solen svek oss, men vi prövade.. och BFF fick några bilder han gillade iallafall! Haha!

 
När man byter om, varför?                                      Smile, möjligen med ögonen !
 
"Känslan av att ligga på berget och ta                   Som roligast att fotografera när man håller på
på sig själv", haha nej det var inte meningen!!      att ramla va?
Haha, men hanlyckades iallafall få till bilden
efter att jag rättat till mitt linne.



 



Varför ler inte utsidan så som insidan gör?



Någonting saknas, någonting är fel ?

Jag fick höra din röst, en obeskrivlig känsla..

En endaste kväll utan dig och det kändes som om vi inte pratat på evigheter! Ett underbart ögonblick nu när du ville prata med mig, du gjorde min dag!

Jag kommer aldrig kunna ge dig allt, kommer aldrig kunna vara perfekt! Men någonting jag vet är att du ger mig allt jag behöver, du gör så fina saker för mig och allt som jag någonsin kommer kunna önska! Det enda jag vill i världen är att ge dig all min kärlek, jag vill ge dig alla underbara stunder här i livet och vill visa dig att du är den som får mig att andas, du är den som får mig att le, DU är den som gör mitt liv underbart!

- i´m in love!



Jag saknar dig!





Min käre syster har varit nere i Skanör/Falsterbo under två veckors tid nu, det som till en början skulle vara fem dagar av vänskap.. slutade med att dom blev smått förälskade i varandra och att hon stannade längre än väntat.
Verkligen glad för min systers skull som har hittat en kille som hon verkligen gillar. Tyvärr nu så tycker jag då att hon har varit borta lite för länge, det börjar bli tomt här hemma och jag saknar verkligen henne! Jag har tur då hon kommer hem imorgon, men skulle inte förvåna mig om hon åker ner igen nästa vecka! Min lille skit till syster börjar bli stor, och det märks! Stefanie Linnea Sofia Forslund ♥

Galaxy den 28/7

Jag och Linn ska boka kryssningen ikväll, är det någon som vill följa med? Maila eller skriv till mig isåfall!

Trött!

Hade verkligen problem med att komma upp i morse, det var långt ifrån enkelt! Men jag har bara mig själv att skylla eftersom att gårdagen spenderades med vänner från tidig morgon till sen kväll, dom lämnade mitt hus vid 02.15 och då först började jag prata med MIN underbara. De här samtalen brukar heller inte vara så korta så jag kan säga att man somnade vid 04 kanske, eller var det ännu senare? I vilket fall så spelar det inte så stor roll nu då jag redan är uppe och färdig för jobbet, ska snart gå hemifrån och se om det blöivit lite mer rörelse nere på byn denna vecka.

Hoppas på antingen mycket folk så man han konstant arbete, eller väldigt lite folk så att man kan se på massa vänner-avsnitt på datorn! Haha, jag älskar mitt jobb!

Har precis kommit ur duschen efter att ha badat i både fjärden och poolen!

Är fruktansvärt skönt att bo nära till vatten på sommare, bada vid havet eller fjärden, skippa ombytet, hoppa upp på moppen (jo mycket skönare än bil när det är varmt..) och åk hem till poolen! Variation, det gillar vi!

Jag, Linn och Johan har precis badat och nu ska vi ta bilen in till Norrätlje för att kolla kläder och annat spännande, även köpa någon film eftersom vi ska ha filmkväll senare!

Picknick vid badberget!

Nu har jag precis vaknat till ordentligt och ska packa badkläderna för att cykla iväg till Linn, ska möta henne sen ska vi åka ut och bada, ha picknick och en underbar dag tillsammans! Kanske att vi möter upp småkillarna och tar dem med oss, sällskap är ju aldrig fel! Men det viktigaste är ändå Linn, mår som bäst när jag umgås med henne!  - jag älskar dig gumman ! ♥


Vad är han för mig egentligen?

Det finns en kille i mitt liv just nu, han som betyder mer än alla andra och det är han som jag bryr mig allra mest om för tillfället. Frågan är bara om han förstår det?

Han kan vara världens gulligaste och bäste, som igår när jag fick ett sms, jag började gråta, han är så jävla söt vid sina stunder! Men vad är det som händer där emellan? Kan gå många många timmar, ja hela dagar utan att han hör av sig, han kan verka kall och stel och som om han inte alls bryr sig om mig. Alla vänner har gissat på en sak, att han har flera, det är inte bara mig han gillar utan han spelar ett spel och har kontakt med flera, därför är han så "upptagen" hela tiden och kan inte höra av sig! Men jag vill inte tro på det, jag vill inte tro att han kan göra det mot mig? Är det någon mer än jag som kan förstå hur jobbigt det är? Han har sårat mig så många gånger, fruktansvärt många gånger men jag har accepterat hans misstag, jag har förlåtit honom och jag gör allt för honom, men vart går gränsen för att jag ska vara dum i huvudet? När ska jag förstå?

Med tanke på att han inte "vill" träffa mig, han säger nej varje gång jag frågar, han är upptagen och jobbar och har avbokat varje gång vi bestämt någonting.. jag börjar tro att han inte vill veta av mig! Han säger att han älskar mig, han säger att han vill träffa mig, han säger att jag är den bästa.. men vad er? Ingenting känns rätt när han inte tar tag i det! Finns det någon i världen som kan få en kille att fatta hur ledsen jag är? Jag är nämnligen för snäll, jag tillåter och accepterar allt och det slutar bara med att han alltid får som han vill, och jag blir ledsen, ligger hemma om kvällarna och gråter!


För att komma till saken, den här killen, som bor så många mil ifrån mig.. han är någonting speciellt! Han har någonting som jag verkligen föll för och jag har försökt glömma han efter alla hans misstag, men det går inte! Han har ristat in sitt namn i mitt hjärta, djupt in ochdet kommer vara skrivet där förevigt för jag kommer alltid minnas killen som jag fällt riktiga tårar för, han som gjort mig till den lyckligaste på jorden vid sina tillfällen! Varje gång jag pratar med honom så brinner det en liten låga i mitt hjärta, jag blir så glad, och känner mig nästan nykär! Kär i killen som jag aldrig mött i verkliga livet men som ändå är den viktigaste i mitt liv! Att säga att jag älskar är att ljuga, men att vara på god väg är det rätta svaret.. det behövs inte mycket för att du ska få höra de tre små orden! Jag föll för dig, jag vill vara med dig och jag kommer kämpa för dig, allt för oss! Kristoffer Hemlin, du kan vara den store kärleken i mitt liv!
.. a little piece of love!

Stockholm - Shopping - Eclipse !

Jag och Linn har varit i Stockholm för att gå på bio då vi i veckan har haft Twilight marathon, och nu kände vi att viverkligen behövde se den tredje, Eclipse! Men e ftersom bussarna inte passade så bra och jag inte orkade ta bilen så åkte vi in tidigare på förmiddagen för att hinna med lite shopping också! Jag fick med mig ganska mycket fint hem, så som jeansjacka, en perfekt sommarkvälls-tröja, klänning/tunika, ett par linnen, ett mera festlinne, och tre par ballerina av olika modeller!

Nu känner jag själv att jag vill visa mera vad jag köpt denna månad så imorgon när jag ska fixa i garderoben så lovar jag att visa allt! Kommer bli många bilder men jag tror det blir bra ändå!

Okej?.. så länge fungerade ju det!

Jag insåg verkligen att jag inte kan sluta blogga, jag behöver skriva av mig ibland och bloggen är bland det bästa man kan ha just då!


Slutar blogga här.. kanske skapar ny, men enbart mina närmsta tjejer får veta adressen!

Dessutom blir det lösen då jag inte orkar med all skit och alla missförstånd!

Jobb + kväll med vänner!

Vet inte riktigt varför jag bloggar nu när jag är så här tom i huvudet, men jag känner att det är  så fel att ha en ouppdaterad blogg!

Ikväll ska jag iallafall träffa Linn som snart kommr förbi, sen ska vi hitta på någonting, kanske bada eller varför inte ta något gott att dricka ute vid klipporna i solnedgången! Hobbe och Daniel funderade på minigolf, ska man göra dem sällskap kanske?


God natt bloggen!

Ska krypa ner i sängen nu för att prata med den bäste, ni hör mer ifrån mig imorgon om inte internet bråkar med mig då också! Puss och sov så gott!

 



Två underbara dagar med min tjej!

Dom senaste två dagarna har sett i princip likadana ut, jobbat sedan träffat Linn, solat och badat i det nu varma och underbara vattnet! Sedan filmmys hemma hos henne och sett Twilight och New Moon!


Tack för att jag har världens bäste vän, jag älskar dig Linn Andersson !



Nymålade naglar och god natt!

Har suttit hela kvällen nere i köket och designat mina smycken, efter att ha gjort kanske 20 armband så kände jag att fantasin svek och mina händer behövde lite vardagslyx! Blev till att måla naglarna i en somrig härlig färg, inte chockrosa och inte heller babyrosa, någonting där emellan, och jag älskar det!



Nej nu ska jag dra mig tillbaka och ladda inför en arbetsdag imorgon, hoppas jag får lite leveranser så jag har någonting att göra! Puss puss kram och  G O D  N A T T  !


Swedish House Maffia - One


Gårdags kvällen spenderades ute i Rosättra hos bror min!

Mamma, pappa och jag åkte ut till bror för att se lite när han bygger på vår nya båt! Fatta hur underbart att veta att det är min bror som byggt den sen när vi är ute på det stora vida havet! Kommer bli många underbara turer med denna båt och alla mina fantastiska vänner, tänk er en sommarkväll, dra med lagom mycket folk, lägga till vid någon ö, grilla, ha maxad musik, festa och ha det bästa sällskapet! Eftersom det finns 7-8 sovplatser ombord så kan man ju lätt va några stycken, och skyddet ut över aktern gör att man även kan sova under bar himmel!

Fattar någon hur underbart detta är?


Vår nuvarande lilla pärla, säljs under sommaren men vi har kvar henne tillsvidare!


En Linjett 33, detta är en kopia av vår nya! Hon är större, snyggare och har allt man kan önska sig!

Tack morfar och bror som köper och bygger denna! ♥

Göteborg med familjen !

Lovade lite bilder från helgen nere i Göteborg... men tyvärr så fastnade man inte så det blir inga!


.. okej en bild, från Liseberg!


.. väntar på att göra något!

Men det var allt, tyvärr!

GÖTEBORG BLIR DET!

Så jävla underbart att kunna lyssna på sig själv och skita i andra, så som jag tidigare velat så blir det flytt till Göteborg i höst!

Stockholm eller Göteborg?

Jag kan inte riktigt bestämma mig, om jag stannar i Stockholm så får jag ju också köpa en hundvalp då mamma lovat mig hjälpa till! Vem säger egentligen nej till en sådan sak, en ullig och gullig liten krabat! Men Göteborg lockar ju också, allra mest lockar det pga att killen som jag verkligen gillar bor där! Han kommer för lång tid framöver ha en speciell plats i mitt hjärta, och det vet han om! Visst man ska inte flytta för någon annans skull men Göteborg känns också som en så bekväm stad, den känns lagom på något vis!

Jag får låta tiden gå lite och sen så får jag bestämma mig, kan inte riktigt göra det nu!


You make me smile, Kristoffer

På en rosa luftmadrass i poolen..

Skönt med en ordentlig bassäng, inte alla platsbassänger som finns idag! Man kan träna ordentligt och man kan ha det så fruktansvärt bra!

Nu ska jag gå ut oh lägga i vattnet mig några timmar, finns på mobilen eller om du kommer förbi!

Jag vet hur kokt fanta exotisk smakar, inte gott!

Har så himla tråkigt här i bilen, men har väl tur att datorn har räddat mig nu några timmar. Tyvärr så dör batteriet inom någon timme då smartskallen själv (jag) glömde att ladda den i natt! Vad ska man egentligen hitta på när man åker bil såhär länge och ensam? Med torra föräldrar så kan man ju inte ens lyssna på hög musik, jätte jobbigt ju! Man önskar att man var liten, när man räknade bilar eller färger.. ska man göra det igen kanske? Haha nej det känns väl lite fånigt kanske men man får väl försöka koppla av med en tidning eller någonting! Har ju kvar godiset sen igår så har ju gott om färdkost, även fast min fanta smakar urban!

Vi är i vilket fall en bit utanför Katrineholm, och jag har inte riktigt bestämt mig ännu ifall jag vill köra eller inte, vore kanske kul att köra på andra vägar än i Roslagen, men känns inte så lockande just för stunden!

Tok-smsa mig om ni inte har något för er, vore trevligt med lite "sällskap" här bak i bilen!

A6

För några timmar sen lämnade vi Jönköping och centrat A6, mindre i plånboken men några mysiga grejer med mig hem istället!

- Kavaj
- Klänning
- Väska
- Pumps
- Ballerina
- Tunika

Fick kavaj och klänning av mamma, hon är världens bästa!

Borås, Ulricehamn, Jönköping..

Vi är på väg hem till käre Grisslehamn igen men på vägen så passerar vi några mysiga städer! Vi åkte nämnligen den snabba vägen ner så nu kör vi vägen med en massa stopp! I Borås så stannade vi för att kolla på kläder, resulterader i fyra par nya jeans och en klänning, mamma köpte skor och en top! Vi fikade för en liten stund sen, äkta pensionärsfika vid en rastplats! Nu är vi i Jönköping och ska kolla vidare på kläder, alltid lika kul! Men dyrt!
 

Nordstan!

Har vart en dag inne i stan, mycket tid spenderades i Nordstan men gick även runt på andra ställen och följde med mamma in i trädgården, rosenfesten!

Eftersom att min kamera på mobilen är så fruktansvärt dålig så blir det inga bilder, men jag kan försöka lägga upp dagens outfit framöver så då lär ni få se lite vart efter!

- Super snygga party heels!
- Smycken (läder, nitar och berlocker..)
- Ett par linnen/tunikor
- Cardigans
- Stickad mysig tröja
- Underkläder
- Tunikor
- Spetslinne

Med mera, svårt att berätta men försöker fixa bilder sen, riktigt nöjd över inköpen och man ser verkligen vilka färger jag älskar i sommar, vitt, svart, rosa och puder!

Liseberg och en vända på stan!

Var in på Liseberg en stund (4 timmar) och gick omkring, kollade på folk, pappa tok spelade på allt han hittade och mamma tjatade med mig i Kanonen så jag åkte faktiskt en gång! Haha mysiga föräldrar va?

Sedan åt vi middag, inte så gott men sällskapet var ju bättre och ja.. det var ju mysigt ändå! Tyvärr fotograferar vi allting med mammas kamera just nu så ni får inga bilder för ens jag kommer hem!

Kungsbacka!

Mamma är värre än mig när det gäller shopping, blev en sväng ner till freeport idag och mitt inköp blev hårprodukter!




Göteborg!

Igår torsdag kom jag ner hit med föräldrarna och syster, men henne lämnade vi dock av på stationen då hon skulle vidare ner till Malmö för att träffa en vän! Vi ska nu ha några lugna dagar och njuta av semestern!

Grönan i onsdags var fantastiskt!

Hade en underbar dag tillsammans med de fina tjejerna Mimmi, Emma och Emelie! Vi åkte lagom mycket och det allra roligaste, dock kände jag mig som en kärring som fick ont i huvudet ganska snart, börjar jag bli gammal? Njaaae? Något gott i baren hjälpte, skrämmande men ja det funkade iallafall! Tack tjejer, ni är super goa! ♥

  
  

 



RSS 2.0