Uppmärksamhet tack!

Menade inte riktigt till detta inlägg, men jag är i en så jäkla svag period, mår inte alls bra och känner mig nere dygnet runt. Minsta lilla ord kan stjälpa mig, och nästan ingenting gör mig lycklig. Känns som en plåga att gå till jobbet, och känns som en plåga att komma hem, känns som en plåga att gå och lägga sig och känns som en plåga att bara finnas till. Jag vet inte riktigt vad man ska göra för att komma tillbaka, är det pengarna som förstör allting? Alla bråk om skitsaker? Osäkerheten överallt? Vad är det som förstör mitt liv? Jag vill inte vara den deprimerade människan, och jag tror inte ett dugg på att gå och prata ut hos någon psykolog eller terapeut, inte ett dugg. Det känns som om jag vill ha all uppmärksamhet i världen, men samtidigt vill jag bara krypa ihop och gömma mig för alla. Vill inte synas någonstans eller för någon.

Min Iphone ska ut och segla?

Har kontaktat Apple igen och konstaterat att det är något fel på mobilen, den måste in på reparation. Hur ska jag klara mig utan den? Kommer kännas konstigt utan möjligheten att göra allt man kan, men samtidigt, vad skönt att vara "ledig" från alla beroenden. Allra bäst är att vi åker upp till Venjan på måndag, och där finns ändå ingen täckningså vad ska man med en Iphone till? Då kan vi tala om egentid, kommer finnas mycket tid för kärlek och mys!

Hoppas bara att Apple håller sin tid och ser till att mobilen finns hemma tills jag kommer hem igen, för när jobbet drar igång så behöver jag alla nummer och mina kära appar! / M a r t i n a

21/1-2012

Idag är en ledig dag, men tyvärr har min sambo inte samma tur, han jobbar i norrtälje och kommer inte hem för ens klockan 18. Eftersom min mobil har tagit livet av sig så har jag inte så mycket att göra idag, kommer ingenstans och kan inte riktigt kontakta någon. Känns som om jag kommer ligga på soffan och mysa idag, känns som en bra ledig dag! Har jag tur så kommer Tira hit, och då blir kvällen hur mysig som helst!
Nu ska jag hitta något gott, godis i skåpet kanske? / M ♥

Handikappad!

Igår började min Iphone brinna, inte ordagrant men batteriet blev väldigt väldigt överhettat och massa konstiga saker händer med den. Helt otroligt vad man blir handikappad utan mobil, man kan inte göra någonting, verkligen ingenting. Får ligga hemma på soffan idag, stackars mig! Hoppas fina Tira kommer över och gör mig sällskap!
Hoppas min kärlek kan köpa med sig ett kontantkort till mig så jag åtminstonde är kontaktbar i helgen och nästa vecka! / M♥

Äntligen är han hemma!

Min fästman har kommit hem och jag kan inte beskriva glädjen med ord. När jag öppnade dörren åt honom så släppte han alla väskor och sträckte ut sina armar för en kram, och visst blev det besvarat. Så där stog vi i trapphuset, han fullt påklädd med ytterkläder och jag halvt naken i linne och hotpants, tur att man har förstående grannar! Hehe! Tänk att man kan kramas i så många minuter utan att ens vilja tänka tanken av att sluta. Vi har haft en underbar kväll tillsammans nu, och det här är bara början, man känner sig helt förtrollad, nykär på nytt! Trots alla känslor upp och ner, i detta ögonblick så kan jag lova att den här kärleken finns till för att stanna, den kommer vara förevigt, med och utan motgångar.
För er som inte vet så har J varit på utbildning hela veckan, min kärlek ska bli brandman på heltid och rädda ännu flera liv, galet sexigt! Det har inneburit att vi sovit ifrån varandra en hel vecka, första gången på tio månader, man får sakna varandra ordentligt då!

Jag är lyckligt lottad, att ha den här mannen i mitt liv, man kan inte önska annat!
Kärlek till er / M ♥

19/1-2012

Mina kollegor gör mina dagar fantastiska, vilket gäng vi är! Oavsett hur trött man är eller hur dålig man känner sig så blir man alltid på bra humör tillsammans med alla här, fabriken i mitt hjärta. Jag önskar, drömmer och hoppas så mycket just nu, tror att allting kan vända till något så bra.

Sitter här och funderar på hur vi ska göra med våran lilla semester upp till stugan, ska vi åka ensamma och bara ha det hur mysigt som helst, eller försöka få med oss lite vänner och ha mera kombinerat, fest, mysiga kvällar!? I DONT KNOW! M

Solgårdsstigen 16

En grym arbetsdag i ryggen, lagt in massa kläder i systemet och annat fix, så skönt att gå ifrån jobbet utan en hel hög med "måsten" inför morgondagen. Nu har jag unnat mig lite lyx, gjort manikyr på mig själv och pratat med en ängel, är mätt och belåten efter ännu en god middag hos mormor och morfar.
Kan kvällen börja bättre? Knappast!

Jag har på något sätt fått så mycket mera livsglädje och energi, jag ser fram emot morgondagen istället för att frukta den, jag längtar efter att få ta tag i problem och lösa dem. Det känns som om någon har skjutit en pil fylld av kraft rakt in i mitt innersta, vem är den skyldige som jag ska tacka tills min sista dag på jorden? Har nog min familj, mina vänner och min kärlek att glädjas!

Nu ska jag göra klart lite uppgifter på datorn, sedan ska jag planera lite för skidsemestern och kanske städa ur garderoben här hemma, på det så är det dags att krypa ner i soffan och se på någon bra film tillsammans med mamma! Mamma är din bäste vän, eller hur?

Glädje till er alla, och kärlek M


Posse est velle - vilja är kunskap

Att lämna lägenheten, vrida om nyckeln i låset och veta att man inte kommer tillbaka för ens i helgen, jag måste få säga att det kändes fantastiskt bra. Ska få tillbringa mera tid med min familj, kommer bo närmare jobbet och kunna vila ut, kommer ha tid att koppla av utan alla måsten.
Det känns som en liten semester för mig att komma hem till Grisslehamn,  helt otroligt att man säger det här nu då man för några år sedan ville spy på stället och aldrig komma tillbaka.

Nu ska jag åka ut till Singö för att påbörja dagen på Edblads,
ser alltid fram emot jobbet, möjligheten att få lära sig någonting nytt.

Hoppas på mera bloggtid framöver då jag vill väcka liv i min annars så döda blogg!

Vi hörs ikväll, kärlek M


RSS 2.0