Daimglass eller popcorn?

Sitter hemma i soffan och bara myser, har bäddat ner mig i täcket och försöker bli varm igen. Har en förkylning i kroppen men eftersom jag jobbar så bryter den inte ut, tack och lov. Skulle ha följt med Jimmy och se på matchen som han dömmer ikväll här i Hallstavik men jag orkade verkligen inte och bara tanken av att sätta mig i kalla ladan gav mig rysningar. Nu ska jag fortsätta njuta av tvn och soffan, även fast jag saknar min man!
P U S S & K R A M !

Laddar inför födelsedagskalas!

Imorgon fyller min lilla grabb 26 år, det ska vi egentligen inte fira så speciellt men vi bjuder hit lite folk på fika och då behöver vi ha det någelunda fint i lägenheten, så jag är uppe nåra timmar tidigare och städar innan jobbet. Jimmy sover fortfarande men skönast är det nog om jag får städa själv för jag är så pedantisk när det gäller min städning. Man får inte slarva!!! Jag kan bli tokig om man säger att man har städat men så har man bara dammsugit, inte okej!
Idag jobbar jag i butiken i Grisslehamn, så jag åker om en timme ungefär. Är helt underbart att vara uppe i tid, man kan njuta av livet och jag uppskattar verkligen den känslan som är på morgonen.
P U S S & K R A M !

Soffmys!

Både älsklingen och jag är hemma tidigt idag, J kom hem i vanlig tid och jag slutade redan vid halv två så jag åkte hem en sväng till mamma och pappa för att göra mammas beställning av dörrkransar. De blev galet fina, helt klädda i ljung i olika nyanser. Dock är ju jag sämst på att ta bilder så glömde bort det även denna gången. Nu sitter vi i soffan efter att ha varit och handlat lite, vi ska snart börja med middagen (hembakad pizza) men just nu är det bara så otroligt skönt att få sitta här i soffan och göra ingenting!
P U S S & K R A M !

Ge mig lite fantasi snälla, vad ska jag blogga om?

Är helt hjärndöd vissa dagar, allra helst nu när jag jobbar mycket, som idag när jag suttit ute på fabriken och sorterat smycken i åtta timmar. Man blir helt slut. Skulle verkligen behöva lite blogginspiration, hjälp!
P U S S & K R A M !

Inringd till dagis!

Har jobbat på dagis idag då Anneli fortfarande är sjuk. Var där med alla små busfrön! Började med Erika och de minsta fram till lunch då de lite större barnen var på teater, och herregud vad livliga och busiga (även bråkiga) de kan vara! Kanske inte blev lugnare när de äldre kom tillbaka men då kom även två fröknar till men välbehövliga ögon. När man minst anar det så är det något som händer. Jag älskar det här jobbet, önskar jag fick vara där oftare! P U S S & K R A M !

Syster på besök!

Denna morgonen har varit helt fantastisk, vaknade utan att någon klocka ringde, duschade och gjorde oss iordning för att åka till affären och fylla ut förråden. Sen lagade vi en sen brunch bestående av amerikanska pannkakor. Helt otroligt gott då de blev helt perfekt fluffiga. Nu sitter vi i soffan och Stefanie har kommit hit, vi kikar på ett hajprogram medans Jimmy ligger här och sover. Vad ska man hitta på nu tro?
P U S S & K R A M !

Ishockeytjej?

Efter helgens vilda festande så åkte jag hem till lägenheten och sov några timmar, sen ringde älsklingen och väckte mig för att berätta att han hade en hockeymatch i Stockholm att dömma klockan 18. Så det var bara till att klä på sig och åka in till Norrtälje för att möta upp honom. Finns ingenting mer fantastiskt än att få vara i hans närhet, få hålla hans hand och se in i hans ögon. Det bästa med den här kvällen var nog bilresorna, och att få äta en otroligt!! romantisk middag med honom bestående av en macka från ica i ett stinkande omklädningsrum. Kanske inte vad jag väntat mig!? Jag kan inte påstå att jag gillar eller förstår mig på sporten ännu men jag tror att det kommer mer och mer, det känns så iallafall. Efter några timmar i ladan åkte vi hem, tröttna och utsvultna. Väl hemma blev det en kycklingsallad och sedan kröp vi ner i sängen tillsammans igen efter att första gången på 6 månader ha varit ifrån varandra en hel helg, han saknades vill jag lova.
P U S S & K R A M !

She's the best,

and I love her! ♥

Muffinsbak hemma hos älsklingen!

Tira är fortfarande och jobbar så jag är ensam hemma hos henne och förbereder lite inför kvällens festlighet! Jag har precis bakat några stora mysiga bärmuffins, allt för det romantiska temats skull! Jag älskar tema fester, så mycet roligare än bara en vanlig fest upp och ner. Tira är proffs på detta och lägger ner hela sin själ, precis som det ska vara, guldmedalj till henne! ♥

Tre timmars promenad i stora skogen!

Åkte hem på förmiddagen för att gå ut i skogen med mamma och pappa då vi tänkte åka ut och leta efter lite kantareller, och det gick faktiskt ganska bra till slut. Efter några timmars härligt terräng spring i skogen så hittade vi några guld ställen. Söndagsmiddagen är bestämd, oxfile och kantarellsås! Nam!
P U S S & K R A M !

Täby centrum!

Vad fan är det för fel på människor som inte vet hur man parkerar? De kan inte ens respektera varandra, jag har snart haft körkort i två år men kan ändå inte förstå hur korkade vi människor är?
Nej men för att komma till saken, idag har jag en läkartid här, har verkligen velat dra mig ur men tack vare styrkan jag fått av mina nära och kära så tog jag mig hit, men hjälp av fantastiska Tira som ville följa med!
Var ju ändå inte så farligt och det gick väldigt fort, och nu måste jag säga att jag träffat den bästa läkaren någonsin, kommer aldrig mera vilja gå till någon annan sådär vimsig, korkad eller rent ut sagt trög läkare, man har träffat på så himla många typer! Efter detta tog vi ett varv inne i köpcentrat och gjorde av med lite pengar, kan inte säga vad då det blev inköp av lite presenter! Åkte vidare till Uppsala och gränby för att köpa allt inför festen, dricka, kläder, snacks, tillbehör, mycket behövs det men perfekt kommer det också bli! ♥
Trött i fötterna efter denna dag, men lätt värt det !
P U S S & K R A M !

Pannkaksdags!

Älsklingen står i köket och vispar ihop pannkakssmet till dagens exklusiva middag, vissa är lyckligt lottade!

Hur kan det vara så svårt att vakna?

Sover sämre och sämre i sängen, vet inte vad det beror på riktigt men det är hemskt när man vaknar till en ny arbetsdag och känner att man inte har någon energi alls. Sitter framför tvn och försöker ladda upp med lite nyponsoppa, vakna! vakna! vakna!
Det stora plusset idag är att jag ska jag jobba på dagis igen, så otroligt mysiga ungar och man kan inte annat än att älska arbetet. Nu ska jag göra mig iordning, klä på mig och göra mig någelunda fräsch, och sen åker jag hem till mamma och pappa för att skriva ut lite papper.
P U S S & K R A M !


Min första dag tillsammans med barnen.

Idag har jag vikarierat min första dag på dagiset i Grisslehamn, helt underbart arbete! Varför har jag inte tänkt på det här tidigare? Visserligen är jag helt slut nu, ögonlocken är så tunga och jag borde ha sovit för flera timmar sedan men blev till att äta middag hemma hos föräldrarna idag och sedan kom J's bekanta över på fika och för att visa upp sin lilla tjej. Så otroligt underbar hon var! Jag har fallit pladask för alla bebisar, så underbara! Behöver ha en riktig mardrömsupplevelse nu innan jag gillar dem för mycket och blir allt för sugen själv. Hjälp!
Har blivit dåligt med uppdateringar idag pga detta men jag ska inte låta det fortsätta, kanske imorgon också då jag ska jobba 8-16.30 och sedan åka hem till älsklingen Tira och förbereda festen!
Nu ska vi åka och tanka bilen som det sista vi gör för dagen, sedan kryper vi ner för att sova!
P U S S & K R A M !

Ett startskott..

Haft en kväll hemma framför tvn, J har gett mig ångest över att ja lagar för "onyttiga" desserter och liknande till honom så nu är det över. Nu ska han få äta kaninmat fram till resan i november och vi ska väl få börja kämpa för formen. Duger vi inte som vi är så måste vi göra någonting åt det, jag vet ärligt talat inte själv om jag trivs som den jag är eller om jag vill förbättra? Kluven? Ja tack!
Framtiden kommer bestå av grönsaker grönsaker och grönsaker, lite kött men inga mjölkprodukter eller såser, nej nej nej!
Nu ska jag krypa ner i sängen för att samla några timmars sömn inför morgondagen, en ny arbetsplats, spännande!
P U S S & K R A M !

Ben & Jerry !

Jag måste vara världens lyckligaste tjej, efter allt städ o slit sjönk jag ner i soffan, men kände ganska så snart at någonting saknades. Gick till frysen för att se om det fanns någonting spännande, och JAAAAAA! Ben & Jerry fanns där, lycklig tjej, lycklig tjej!
Bästa sällskapet efter en dag med massa att göra, älskar mina män!
P U S S & K R A M  F R Å N  O S S !

Powerwalk och städning!

Har precis satt mig i soffan för att varva ner med lite lunch, en stor smoothie med banan, jordgubbar, hallon, passion, mango, m.m. MUMS!!

Direkt när jag vaknade imorse vid 10 tiden så bestämde jag mig för att trotsa det regninga tråkiga vädret och ta en uppfriskande promenad. Valde att gå naturstigen, har hört mycket om den men hade aldrig gått där så nu vet jag hur mysig den är och hur många gånger den kommer bli min start på morgonen.
När jag kom hem blev det en härlig dusch och sedan så började städandet, och nu känns det sådär underbart att vara i ett rent hem igen, även om det egentligen aldrig är smutsigt men både jag och J är pedantiska av oss och det räcker med att jag inte städat på ett par dagar så kan jag få panik över hur "stökigt" det är och då måste jag göra någonting åt det. Nu är allt fantastiskt och jag ska faktiskt lägga mig på soffan i ett par timmar och kolla på vänner, känner mig så värd detta!
P U S S & K R A M !

Fantiserar om klänningen inför helgens fantastiska festlighet!

Min underbara vän Tira ska ha en fest hemma hos sig med temat "romantik" på lördag, föräldrarna är på semester och vi ska arrangera detta till en av de bästa festerna på länge. Jag är så oerhört laddad inför den här helgen, ser fram emot alla förberedelser och själva festen. Jag ska vara en VIP-babe och självklart måste man ha kläder som passar därefter, vad ska man ha på sig? Är sugen på en beige eller ljus/puderrosa klänning, kort men inte för sexig.

Tänk om man vore lika talangfull som självaste Tira, hon som syr sina egna klänningar, dom är så snygga! Själv skulle jag nog se ut som om jag kom direkt från trasdockornas värld om jag försökte mig på detta.
Ska hem till min ängel nu i veckan och man kanske kan passa på att åka in till Uppsala och kika, eller får det bli i Stockholm på torsdag kanske?
P U S S & K R A M !

Nu är det dags igen!

Har köpt en ny dator, äntligen en MacBook Air, så tänker nu lägga ner mycket tid på bloggen.
Finns så himla mycket att skriva här, allting är så förändrat i mitt liv, vart ska jag börja någonstans?
Just nu sitter jag ensam hemma i lägenheten och kollar på svenska hollwoodfruar, fåga mig inte varför men tv är inte min favorit sysselsättning så jag har väl den mest på för sällskapets skull. Jimmy är nämnligen och dömmer en hockey match i Gimo och kommer nog hem om ett par timmar. Vad ska man annars göra under tiden? Jag har jobbat hela helgen och orkar verkligen inte städa just nu, tar sådanna viktiga saker imorgon, idag är det ändå en söndag. Ska fortsätta med att sitta här i soffan och bara göra ingenting, och fixa nya ideér till bloggen såklart!
Kommer bli många inlägg framöver, har så mycket jag vill skriva om men vill inte ha ett kladdigt inlägg så istället blir det många små.
P U S S & K R A M !

RSS 2.0