God morgon sötisar!

Har ni sovit gott? Jag hoppar det i vilket fall! Nu är jag uppe och ska snart börja göra mig i ordning, väntar på duschen då mamma är på badrummet just nu och passar på att måla naglarna så länge.
Allting är jätte bra just nu, vännerna, en underbar pojkvän, ett fantastiskt jobb osv osv! Men en liten sak är det som rubbar på allt detta, dock är det privat och kan inte skriva på bloggen men har fallit in i en deprission av det. Jag ber på bara knän för att kunna må bättre och bli av med problemen, även fast allting känns hopplöst, som en groda utan ben, äckligt!

Idag så kommer jag jobba till klockan 19.10, så ni som försöker nå mig under dagen så kan jag meddela att det blir svårt, har två raster och kanske kollar på mobilen då! P U S S

Promenad avklarad!

Om en timme åker jag in till Norrtälje för att simma och sola, måste bättra på mitt utseende lite! Sedan blir det jobb 16-19!

Säljare på Åhléns

Fick jobbet på Åhléns, gladare tjej får man leta efter!

Lämnar cv på torsdag, intervjuad på direkten, provjobb fredag, fredag eftermiddag skrivs anställningsbeviset under! Böjade jobba igår måndag och jobbar nu hela veckan! Tjing!

Vill du ha friskt och skinande hår igen?

Mitt bäste tips är:


Goldwell Rich repair, leave-in hairtip serum!

Sotade ögon!

En trend som aldrig dör. Kan vara snyggt och enkelt på jobbet eller glammigt och pampigt på nattklubben!
Dessa tipsen kommer från Chic.se och jag gillar dom extra mycket för det är enkelt att följa. Tänk på att när du markerar ögonen på detta sättet är det snyggast med naturliga läppar och rosiga kinder för att det inte ska bli för mycket.


STEG 1: Basen är viktig, satsa på en primer som du applicerar i ett tunt lager på ögonlocket. Därefter duttar du på foundation och ett löst transparent puder, så att ögonmakeupen får en bra och jämn grund.

STEG 2: Markera ögat med en svart kajal. Måla även innanför fransraden och inåt mot ögonvrån.

STEG 3: Applicera en mullvadsbrun skugga på hela ögonlocket. Använd pensel för en lätt effekt som inte ger så kompakt färgpigmentering. Ögonskuggebasen ska bara skimra och ge en snygg skuggeffekt.

STEG 4: Applicera en lilagrå skugga med applikator på hela ögonlocket, även under ögat. Skugga inte över hela området på ögat utan låt den mullvadsbruna skuggan ligga ytterst, som en ljusare ton.

STEG 5: Pensla på en highlighter av silverskimrande skugga på övre delen av ögonbenet, strax under ögonbrynet.

STEG 6: Böj fransarna med ögonfranstång, applicera rikligt med mascara. Fixera ögonbrynen genom att doppa en makeuppensel i lite hårgelé eller använd browfix. Klart!

Dust & diamonds...

Har precis målat naglarna, och sitter inne på msn, just nu med Tim Berg - Bromance på hög volym!

Rött, rosa, beige, svart eller blått? Nej nu tröttnade jag faktiskt på dessa färger och provade någonting helt nytt på klorna! En fin brun nyans, och skitsnyggt blev det! Våga testa, så otroligt kul men nya färger och lite mod, finns ju alltid removers ifall man får lite lätt panik eller inte trivs! :)

Hemma på Solbacken!

Kom nyligen hem från Norrtälje, vart en väldigt bra dag! Några små make-up inköp och span på lite kläder!

Ikväll så blir det till att städa då familjen har fest i helgen, eller ja på lördag. Frågan är, ska man vara hemma eller åka in till syster som just nu bor i Johannas lägenhet? Andreas kommer hit imorgom men åker hem redan på lördagen så jag får hela den kvällen för mig själv. What to do?

God morgon !

Just nu har jag tagit mig ur sängen, duschat och klätt på mig, nu saknas smink och frisyren. Men är ovanligt pigg idag, hur kommer det sig? Fast gud vilken tur jag har ändå som bara har sovit några få timmar i natt. Kommer väl ett bakslag ikväll men det kan jag överleva! ;)

Dagens schema!
- Åker med Lena och Linn till Hallstavik, söka jobb!
- Gå till banken för att fixa ett konto, samt sätta över pengar osv.
- Tar bussen med Linn (eventuellt ensam) in till Norrtälje, ta en fika och gå en sväng på stan.
- När Linn åkt vidare till Stockholm så ska jag fortsätta med mitt jobbsökandet!
Skönt att få allting gjort idag, äntligen!

Med en helt ny spellista på min Ipod så längtar jag verkligen tills bussresan hem så jag får vara i min egen och musikens värld! Saknar dig min pojke!

Ligger i sängen och ser på stjärnorna!

Nej jag har inte min säng utomhus, och inte heller glastak (tyvärr), men jag har den otroliga turen att ha fönster så pass högt och sängen så pass lågt att man ser ut i det mörka himmlavalvet!

För mig finns det en person som speciellt symboliseras av stjärnorna! ♥

LoveliloveliLiiin!

Har precis kommit hem från min underbare vän Linn, myst i varsin soffa och dreglat till Frank Wagner! Jag bara älskar Johan Falk filmerna, här kan vi prata om kärlek och snygga killar!

En super skön dag, avslappnande och vi har verkligen inte haft någonting speciellt allt göra! Vi laddar inför morgondagens arbetssökande och sen så blir det nog middag med lillasyster i Norrtälje!

PUSS

You and me!

Jag gillar dig så! ♥

Home sweet home!

För två timmar sedan så kom jag hem ifrån Stockholm, delat helgen tillsammans med underbara människor!

Fredag - Åker in till Stockholm med Linn, träffar Jz och sedan så åker vi till Bromma för att möta Walle! Lagar middag, gör oss i ordning och får reda på tidigare mysterium som nu när sanningen kom fram var rätt skrattretande! Sedan bar det av in till stan, tanken var att vara hos Jz, men hon tyckte vi var för många så vi begav oss till Humlegården för lite förkrök. Utgång på Viper, träffade Beatrice och Oskar, hur bra kväll som helst!

Lördag - Jag och Linn blir väckta hos Walle, och vi åker tidigt hem till Jz där vi äter onyttigt till frukost och sedan hänger hela dagen. Lagar middag tillsammans och sedan gör vi oss i ordning! Linn och Jz skulle festa, jag skulle möta upp Andreas eftersom han ville bjuda mig på bio.
Träffade honom strax efter lockan åtta på kvällen och möts av en varm famn och den första offentliga kyssen, hade älskat den känslan, eller jag gjorde det men tyvärr var den kortvarig!

Så vi gick och såg på "I rymden finns inga känslor..", en bra film, men väldigt olikt mot vad man hade tänkt sig. Jag blev förvånad men den var ändå bra! Se den!

På vägen till t-centralen så får jag mitt livs chock när sanningar avslöjas, detta gjorde ont och inte bara för mig! Kommer inte berätta om detta på bloggen då det är väldigt privat, men säger det att killen jag pratar om, han kan ha gjort misstag, men jag kan inte ogilla honom för det, jag ger honom en chans, och jag tror han förstod mig på riktigt den här gången!

Söndag - Vaknar klockan 09, somnar om, vaknar klockan 10... somnar om och vaknar klockan 13, hemska tanke! Vet att Andreas har ett hemskt morgonhumör så ville inte störa honom, men klockan 15 så gav jag upp. Man får inte ligga i sängen till middagstid, vi båda två skyndade oss upp efter en stund! Vi har ångest hela dagen, kollar på tv en stund men sedan dags att laga middag så vi åker ner till Tumba för att handla. På kvällen pysslar vi med hans läxor, eller det var en bild uppgift, så det passade nästan mig! Gick iallafall bra, och efter att denna dag försvann så hade vi en fantastisk kväll ihop och somnade i tid!

Måndag - Vaknar 06.30 och gör mig i ordning, vi går till bussen vid halv åtta och sedan skiljs vi åt vid Tumba station! Nu är jag hemma i Grisslehamn och ska snart gå hem till min käre vän Linn!

Puss puss puss!

Por que ? POOOJKEEE!

Sitter hemma hos Josse, vi gör oss iordning för kvällens olika planer, jag ska gå in till stan och se på bio med Andreas, Linn och Josse kör på ännu en fest! För mig räckte det med gårdagens underbara bravader! Tack tjejer och killar ♥

Tänk positivt!

SÄG TILL DIG SJÄLV VARJE DAG:
Det här blir en fin dag!
Jag klarar av mer än jag tror!
Man kan aldrig göra mer än sitt bästa!
Alltid finns det något att glädja sig åt!
Jag känner mig i utmärkt form!
Idag ska jag göra någon glad!
Det är ingen ide att deppa!
Livet är härligt!


VAR OPTIMIST!

För ett fräscht ansikte!

EXPERTKNEPEN FÖR DITT ANSIKTE

- Tänk alltid på att anpassa valet av produkter efter din hudtyp och ålder.

- Peeling är ett måste. Du avlägsnar döda hudceller och ger hyn ny lyster, vilket gör att du
ser piggare och yngre ut.

- Använd ansiktsvatten, det återställer hudens pH-värde.

Prova en ansiktsolja, de ligger rätt i tiden och är jättebra för torr hy. Fuktserum fungerar
som alternativ. Massera in, och låt verka under din dagliga cremevård.

- Slarva inte med användningen av ögon-, dag- och nattcremer.

- Glöm inte bort att använda en djupverkande ansiktsmask minst en gång i veckan. Det finns masker för dina specifika behov – uppstramande, fuktgivande, djuprengörande.

Tips för ditt anskite, från Kicks


Grattis Andreas!

Idag fyller fin fina killen 19 år, ja.. vi är lika gamla nu, och i några månader framöver!

Grattis!

Söka jobb!

Ska ta bussen in mot stan ikväll för att söka ytterligare några jobb, hellre för mycket än för lite! Men vad vill man egentligen när man inte har något drömjobb? Jag vet verkligen inte vad jag vill just nu men ett vanligt butiksjobb kanske vore det allra allra bästa!


Överlever inte utan:

- BUS, Aco har den bästa, perfekt konsistens och det blir ett jämt resultat, OM man har tid att smörja ut den ordentligt. Slarva aldrig med det här, det viktigaste för ett jämt och fint resultat är faktiskt att man är noggrann med att fördela jämt och gör det med rena fingrar!

- YSL Concealer
, täcker perfekt om du har någon rödare fläck eller rodnad. Skönt med pensel istället för en dutt eller ett stift som annars brukar vara torra!

- Maxfactor Mascara
, perfekt för mina ögonfransar, jag har redan långa så behöver egentligen bara volym! Nej den är inte blå, bara borsten som är det! Svart mascara ska det vara!  

- Juicy Tubes, jag älskar läppglans och dessa är fantastiska i både smak och glans!


Vad har ni för favoriter? Genom att tipsa varandra så kanske man kan komma fram till den perfekte necessären!


Nu ska jag fixa ihop lite glass, sedan ska jag upp till sängen för att läsa några tidningar och kanske måla naglarna!

Sugen på fransk manikyr igen, man känner sig så fräsch, och att matcha till kläder är aldrig något problem!


Hur gammal är din sminkväska?

Läppstift - 2 år
Tacka vaxet och pigmentet i läppstiften för deras långa hållbarhet.  Släng läppstiftet direkt om du målat med det på ett munsår. Gör ren hylsan och torka av läppstiftet med jämna mellanrum för att undvika bakterier.

Läppglans - 1 år
Läppglans håller sig inte fräscht lika länge som läppstift på grund av att de har en annan sammansättning. Rengör applikatorn någon gång i veckan. Gammalt läppglans innehåller ofta hudrester och bakterier vilket bland annat kan leda till munsår

Puder och puderrouge
Puder i dessa former kan användas tills de tar slut. Förutsatt att du inte varit i och petat med fingrarna i pudret. För att få en längre hållbarhet är det viktigt att byta ut eller tvätta puderpuffar och borstar med jämna mellanrum. Dåligt samvete? På sikt blir färgen kakig av hudoljorna i pudret.

Rouge - 1 år för creme, 2 år för puder
När puderrouget börjar bli hårt och glatt på ytan har oljan från huden mixat sig med rougen. Därför är det här lika viktigt som jag nämnde ovan att byta eller hålla borstarna rena. Har färgen förändrats är rouget inte fräscht och kan ge utslag.

Concealer - 12-18 månader
Livslängden beror på vilken konsistens den har och hur den används förstås. Stickformatet håller sig längre medan den flytande varianten med skumapplikator pensionerar sig tidigare. Använder du penseln för att dölja en finne kan du torka av med papper så du får bort bakterierna. Var noga med att tvätta penseln!

Mascara - 3-6 månader
På grund av att luft lätt kommer in i behållaren minskas mascarans livslängd snabbt. Det gör att den torkar ut och lättare flagnar vilket bjuder in bakterier att föröka sig. Häll aldrig i vätska för att försöka mjuka upp formulan. Dela aldrig med dig av din mascara det är en vanlig orsak till att ögoninfektioner sprids. Om du har en ögoninfektion – släng mascaran. Extra viktigt för linsbärare.

Flytande eyeliner - 1 år
Torka gärna av den med jämna mellanrum.

Kajal & läppennor - 2 år
Vässa pennorna regelbundet för att hålla borta bakterier. Och förvara dem inte i en för varm miljö som exempelvis nära en varm lampa. Har du en ögoninfektion så släng pennan. Var noga med att regelbundet tvätta din pennvässare.

Ögonskugga - 2 år för puder, 1 år för creme
Puderskuggor är ingen fara för bakterier men däremot bör borstarna göras rena någon gång i månaden. Crèmeögonskuggan innehåller fett och eftersom man ofta applicerar dessa med fingararna håller de inte lika länge.

Foundation - 1 år för oljefria, 18 månader för övriga
Har foundationen börjat ändra färg eller känns torr är det tid för att investera i en ny. Omöjligt att få ett jämnt resultat om den inte är helt fräsch. Förvara den svalt och någorlunda mörkt. En gammal foundation kan ge utslag och hudirritation i ansiktet. Var noga med att hålla verktygen rena.



Funderar på att börja blogga mera om make up, hudvård och vardagslyx, vad säger ni?


Nackdel att bo på landet eller i skärgården? Nej varför skulle det vara?

Att åka buss, och pendla är våran vardag men det är ingenting att klaga på!

En lagom stor gräsplan för fotboll och andra sommaraktiviteter, dessutom försvann mitt växthus i denna bild, men 10 kvm odlingsyta inomhus och 20 kvm utanför är bara för mysigt. Glömde säga att denna villa inte är vår bostad, detta är vårt förråd!


Så gamla underbara minnen, jag vill vara ett litet barn igen då kärlek var så enkelt som en kram eller en klapp på huvudet.


Fram och baksida, ja man måste säga att vårat hus är omöjligt att få på bild då det inte finns en endaste vinkel där man kan ha en aning om hur det egentligen ser ut!


En röd liten stuga på 320 kvm, och jag älskar detta ställe!


Ingen sommar utan bad i poolen, verkligen INGEN sommar utan sol, vind och vatten!

Många tror att man är bonde på landet, men vill bara uppmana om hur fel det är!
Vissa är töntar, och andra raggare, finns många billiga slisk och äckel som bara går omkring i mjukiskläder och fy, ja det är bara motbjudande! Finns även vi vettiga människor som har det bättre än andra och lever så som vi gör, inte överdrivet och någonting. Jag älskar att bo här på sommaren, närheten till havet, alla vikar och naturen! Tacka vet jag städerna å vintrarna, men sommaren och nu på tidiga hösten så är det faktiskt fantastiskt fint här ute i skärgården!

Upp och hoppa!

Ska lämna sängen nu för att göra mig i ordning, sedan ska jag skjutsa syster upp till läkarstationen.

Vi kan väl hoppas att någonting roligt händer idag, soooooo looooong! PUSS

Jag börjar förstå vad någon menar med att handling betyder mer än ord!

Han kommer hem till mig oplanerat (tar ca 3 timmar att åka), han kramar och gosar inför mina vänner och bekanta, han ber mig följa honom hem för att utnyttja tiden med varandra maximalt, stannar hemma från den viktiga skolan då han hellre är med mig.. men det finaste av allt, efter denna händelse kunde jag inte sluta le, helt omöjligt! Han följer mig till tåget när jag ska hem, vi kramar varanda hejdå och sen så vänder jag mig om när jag gått ombord för att se honom en sista gång, men ser istället att han vänt sig om och går ombord på tåget, sätter sig mitt emot mig och vill följa mig in till stan, han ville göra mig sällskap, så vi åker in och tar en fika tillsammans, sedan följer han mig ut till Tekniska högskolan, UNDERBAR kille!

T h i s  o n e  m a k e  m e  s m i l e ! 

Jag är för bra för att blogga!

Haha, nej okej där ljög jag kanske men riktigt bra är jag, förutom på att uppdatera! Sorry allihopa, jag känner bara hur vissa dagar rinner ifrån mig och man har varken tid eller lust att starta skrivar huvudet!

Nu kan jag ju meddela att min vän Andreas kommer hit och det betyder att det förmodligen inte blir något mera bloggande idag! Har inte hunnit nu tidigare heller eftersom jag har städat, fixat och gjort mig i ordning, lite lätt iallafall!

Ha det bäst, tjingeling!

Mamma och pappa lämnar huset, oooh noooo?

Ligger kvar i sängen med denna härliga smärta, känner att jag går upp så fort duschen är ledig! Men såklart är det köbildning idag när mamma och pappa ska iväg, dom åker nämmnligen till Dalarna idag så jag och syster får huset för oss själva. Blir det en mysig filmkväll kanske? Funderar på att låna bilen upp till Älmsta för att köpa lite roligheter, kanske baka något ikväll, eller bara ha lite smågodis och nötter?

Nej nu ska jag gå upp, försöka äta lite frukost och städa av lite på rummet! Sen ska jag faktiskt försöka ge er några bilder på mitt lilla krypin, har lovat er det otroligt länge nu!

Och så var det dags att bli sjuk igen, gillar det inte!

Har precis målat naglarna och sitter nu nerbäddad med en skål glass framför tvn, en underbar torsdagskväll va? Snart blir det till att se på Välkommen hem och innan dess nu så lever jag tillsammans med Allan och Charlie i two and a half men, världens bäste serie kanske?

Som jag skrev här ovan så har jag börjat dra på mig någonting som känns som en lätt förkylning, ont i halsen och i huvudet, dessutom ont i magen men det är av helt andra orsaker. Äntligen får man ligga i soffan utan att ha ångest och känna sig bekväm, nu måste jag faktiskt vila och snart ska jag bli frisk så jag kan hitta på en massa spännande saker igen!


Shit happens!

Har inte sovit bra alls i natt, är jag för orolig över någonting eller saknar jag närheten av en viss person? Just nu känns det så jobbigt att ha det såhär, ena dagen är allting perfekt, andra dagen känns det som om allt runnit ut i sanden. BLÄ! På detta och nu ska jag ta ett kliv vidare ut i livet, eller ja åtminstonde ut på gården, ta en kort promenad och sedan mysa lite framför tvn med en lång underbar frukost!

En "badboy" som pluggar.. hett?

Visst att många tjejer faller för riktiga badboys, man blir kär och sårad om vart annat! Men jag har insett vad som verkligen är det hetaste occh det bästa? En riktig badboy med den mjukaste insida, jag har en vän som är fantastisk på detta vis och han kommer verkligen göra en tjej i denna värld lycklig en dag! Han festar, tränar mycket, är ännu mycket mer med sina polare och lever ett jävligt roligt liv med dem! Men när vi är hemma så pratar vi om allt annat än fester, vi pratar framtid, familjeliv, om matlagning, bak och hushållsarbete. Han sköter även skolan, hyfsat bra iallafall! Våra myskvällar är dom bästa, han lyssnar alltid på mina önskemål och är kramgo! Vem vill inte ha honom liksom? Han är en underbar kille, jag är så lycklig som lärt känna honom och hoppas verkligen att det finns fler som han!



Taylor Lautner - i´m in love!

Att vara arbetslös, skittrist!

Håller på att söka jobb nu för fullt och lägger verkligen all enegri på det! Stockholm, here I come!

Om jag inte under de närmsta två veckorna fått något napp så blir det arbetsförmedlingen för min del, eller kanske till att plugga lite extra?

Biffwok, nam nam nam!

Precis kommit in ifrån mormor där vi har ätit middag, biffwok med en massa grönsaker, gott och nyttigt ! Alla i familjen utom syskonen, samlade och kunde prata och diskutera en väldig massa viktiga saker. Hetaste samtalsämnet var ändå jobb, eller det handlade om vart jag borde söka jobb och lämpliga orter. 

Pratade också om bror min som just nu seglar in en Linjett 40 till Stockholm där han ska vara med på den flytande båtmässan på Djurgården nu i helgen! 



Dom är lagom fina dessa båtar, dock ser dom väldigt små ut på bilder! 
Hittade ingen snygg bild på det yttre! 


 


Vad vore livet utan musik?

Jag om någon har en väldigt blandad musiksmak, väldig väldigt blandad!

Denna är den senaste plågan, pinsam? Haha!


Har just klämt i mig en liten bit kladdkaka, och en STOR portion ångest!

Man måste ju prova när man har bakat? Godkänna? ..eller hur!

Totalt misslyckat bak, för mycket bakpulver? För stor smet? Jag vet inte riktigt vad som hände eftersom jag höftade rätt rejält när jag måttade upp! Slutade med att jag har en icke-kladdig kladdkaka och stor som en sockerkaka! FÖRSTA gången jag misslyckas med ett bak, känns.. skumt! HAHA! :D 

Fick iallafall provsmaka och där var det då inget fel, men känns som om det blir dubbla promenader ikväll, vilken ångest man får av att äta något gott! 

Viviere senza rimpianti - lev utan ånger, inskrivet över min rygg, förevigt.. men gäller att lära sig det också! 
 

Rörigt på min blogg, typiskt!

Varför ska allt trassla för? Som ni kanske förstår om ni läser så ska inlägget om Titanic vara från i söndags morse, innan jag och Andreas drog in till Stockholm! P U S S

Niohundranittiofyra! (lagg, detta är söndagsinlägget)

Igår hade vi en mysig filmkväll med massa godis och dipp, jag och syster började kvällen och vid 23 tiden gick jag för att möta Andreas som ville göra oss sällskap! Söt kille som åker från Tumba och till Norrtälje bara sådär, stor plus i kanten! När syster min hade gått och lagt sig så såg vi på Titanic, och tårarna sprutade, som vanligt.. den filmen vet verkligen hur man rör om bland mina känslor. Tur att min fantastiske vän fanns där med öppna famnar och höll om mig under hela filmen!


Måste bara berätta hur klantigt man kan packa ibland.. eller verkligen allt stämmer, fick med mig allt utom en endaste sak! PLATTÅNGEN! Någon som förstår en fulkrullig tjejs tankar just nu?
Som tur är har jag i princip fått användningsförbud på min gamla plattång då plattorna är så slitna, så måste ändå köpa ny! Och "råkar" ha pengar nu då mamma överraskkade mig igår genom att sätta in 1.300 kronor till ett busskort! Love her!

Så nu tänkte vi kolla på Hitta Nemo, sedan gör vi oss iordning, går ner till Subway och Åhlens sedan åker vi in mot Stockholm! P U S S

Äppelträd!

Vaknade klockan 13.30 idag, vilket är galet och innebär femton timmars sömn.. inte okej!
Har verkligen haft massa olika drömmar i natt, om allt från hästar till romantiska middagar. Har man ett snurrigt liv om drömmarna är otroligt röriga? Isåfall borde väl jag bli orolig snart..!

Gick iallafall upp ur sängen direkt när jag insåg att klockan var så mycket, gick till mormor och morfar för att äta "frukost" sedan gjorde jag morfar och hundarna sällskap ute på gården där vi plockade äpplen till mormor som kokar äppelmos (verkligen världens godaste), ska snart rensa jordgubbslandet och plocka undan borta vid mitt växthus! Livet på "landet" eller ute i skärgården är fantastiskt ändå, jag vill verkligen inte klaga på detta!

Nu ska jag gå ut i skogen, ska ta med mig Balboa och se ifall vi hittar något kul till dagens bakverk! Tjingeling!


Mohombi - Bumpy ride, sönderspelad men älskad!

RSS 2.0