Vart är appen?

Jag bara väntar och väntar på att Iphone ska ordna med sin app så man kan blogga via den lite smidigare, den dagen lovar jag att min uppdatering blir bättre! För vid alla tillfällen som jag blir skrivsugen nu så är jag ju långt ifrån min dator.. och när jag väl sitter här brukar jag vara trött eller sakna inspiration! Trist eller hur?

Kan inte sova!

Visst är det hopplöst att bara ligga i sängen och snurra runt runt och runt.. man kommer ju ingenstans? Och allra helst så blir man ju inte heller tröttare! Jag tror jag har försökt med allt nu, jag har till och med hunnit uppdatera min mobil och rensat datorn på musik! Är det vad man brukar göra klockan 00.38 en torsdag? Förmodligen inte men vad ska man göra då?

Kikade runt i min dator och kom på två bilder som jag tog i veckan, den första påminnde mig om min gulliga mamma. Hon var och handlade häromdagen och kom hem med världens sötaste datamus till mig! Liten och rosa, precis som min dator! Perfekt och så söt! Tack mamma! ♥



Var ju inne i Stockholm i måndags, skulle köpa en väska inför helgen och kika på andra små mysiga saker! För ovanlighetens skull så hittade jag precis vad jag önskade, och var helnöjd med dagen! Bland annat så köpte jag denna sminkväska från Make Up Store, perfekt storlek och dessutom med världens snyggaste bokstav på, eller hur? Ringen är också bara för underbar, jag älskar den! Nästa inköp blir berlocker till mitt armband, har några favoriter! (Visst är det farligt att gå på stan när man har lite för lite pengar, jag märkte det i veckan.. ska bli kul att se hur jag klarar resten av månaden!?)


Norrtälje och Österbybruk!

Började dagen med mormor och morfar i Norrtälje, småhandel och fika! Mysigt! Sedan på eftermiddagen så tog jag med mig Erika och syster upp till Österbybruk för att fixa till våra tidigare tatueringar! Fylla i och jämna till! Ligger i sängen och i huvudet snurrar flera hundra olika tankar, för många sägr jag bara! Har jätte ont i ryggen så har så svårt för att somna, vad ska man ägna natten åt, alla sover ju! :(


Jag vill inte vara i Grisslehamn längre..

Jag kan inte sluta tänka på honom! Vill inte vara här hemma,
ser inte ens fram emot jobbet som jag brukar göra!
Jag vill bara tillbaka till Ponthus, vill bara tillbaka och få krama
på min mysiga lilla favorit! Vad betyder den extrema saknaden?
Jag ligger till och med och kollar i min kalender för att se när
jag är ledig nästa gång! Vill åka tillbaka! Önskar att du har tid
för att träffa mig snart igen, vill åka till dig! Känner mig nästan
galen och jobbig.. men nej, jag bara önskar jag fick vara mera
med dig! hur ska jag kunna sova ikväll? Ensam.. kallt.. nä fy!

Live Love Laught!



Mår som en ängel, i mina drömmars värld!

Halkigt?

Drar till Häverö för att hämta föräldrarna,
 ingen höjdare att ge sig ut på dessa vägar!


Hur kan du vara den här? .. drömmer jag?

Ligger på sängen och pratar i telefon,
ett stort leende på mina läppar och vet faktiskt
inte om det finns ord för att förklara
känslan inom mig just nu! Går det att beskriva
situationer av ett obeskrivligt leende? Nej?
Jag vet faktiskt inte ens vad jag skriver om just
nu, vet bara att jag vill skriva om denna
underbara människa som på så kort tid har
förändrat hela mitt liv! Du har fått mig att gå
ifrån en helt vanlig tjej till världens lyckligaste!

Önskar jag kunde få krama om dig nu, få berätta
hur bra du är, eller inte ens bra.. du är bäst!

Måndagen den 14:e februari så kommer jag få
träffa dig, kan det bli en av de bästa dagarna
i mitt liv! Finns ingenting som jag längtar efter
så mycket just nu som dig, bara få vara nära
dig och krama om dig så jätte jätte mycket!
PUSS


Snygg snyggare snyggast!



Så otroligt sugen !

Jag skulle verkligen vilja göra en gigantisk tatuering! Helt otroligt vad jag är sugen!


Promenad och filmmys hemma hos Linn!

Kom nyligen hem ifrån Linn, vi började med en lite lagom lång och kall promenad med Sicko! Världens galnaste men mest mysiga hund kanske? På med hundrakilos vikter och broddar för att inte flyga som en vante när han hoppar ut i snödrivorna! ;) När vi kom hem till henne igen så hittade vi en film, kanske världens bästa? Björnbröder 2,  innan vi boade in oss i varsin soffa! Hur skönt var inte detta då? Film med världens bäste vän, en drömdag!

Vi körde på ordentligt och drog till affärn, köpte godis och dricka innan vi fortsatte med nästa film! The perfect man, perfekt tisdag!

 


Ge mig sol och värme, ge mig Gran canaria med Mimmi!

Fick ett sms av min älskling som frågade lite om hur vi ska planera resan, ååh det kommer bli så underbart! Få åka bort en vecka med min favorit, sol värme och stekheta nätter på klubbarna!

Planera planera planera!


Äntligen är man pigg igen!

Har sovit tillräckligt om nätterna och nu är jag på banan igen efter helgens bravader! Ligger på min säng och lyssnar på musik, samtidigt som jag försöker bränna några skivor till bilen! Jämt när man åker så saknar man ju något! Så fort jag fixat dessa så ska jag göra mig i ordning, sedan ska jag försöka åka hem till Linn vid ett tiden! Länge sedan man var hos henne, ska bli lite mysigt!

RSS 2.0