Hemkommen från Stockholm och Andreas!

Kom hem för ett par timmar sedan och nu ligger jag här i min nybäddade säng, otroligt skönt vill jag säga, nu saknas bara någon att krama om!

Haft några jätte mysiga dagar inne i stan med denna vän, fick även tråffa på fina Josephine! *ler*

Skriver mera imorgon, just nu känner jag bara att jag behöver sova några timmar, G O D N A T T !

Niohundranittiotre!

God morgon alla underbara människor!
Vilken fantastisk energi jag har idag, allt känns helt undebart och känns som om ingenting kan sänka mig just nu! Snart ska jag gå ner och fixa mig lite frukost, flerkornsbröd, keso och avokado, ett glas vatten och ett kokt ägg, den bästa starten någonsin och all näring du behöver för att stå en dag i en chokladbutik utan att bli frestad! 
 
Sen var det det där med att fixa sig, jag funderar på att minimera allt smink och alla produkter man annars använder, och funderar på att faktiskt börja ha håret mera uppsatt eftersom det var vad Jenny rekomenderade mig. Vilka kläder ska man ha på sig? Tror faktiskt att det får bli leggins och en lång tjock tröja, enkelt och väldigt skönt!

Jag hoppas att mitt internet fungerar nere på jobbet idag eftersom jag vet att det kommer bli en otrolig massa dötid annars, om det gör det så lägger jag in en del trevligheter då! Om inte så skriver jag ikväll när jag kommit hem till Tobias, åker så jag är där vid nio tiden kanske!

So long, K I S S E S !

Niohundranittiotvå!

Kan det inte trilla ner några, eller ganska många tusenlappar från taket inatt? Jag skulle verkligen vilja utöka min garderob nu, med allt från fix till naglarna till stora mysiga tröjor!

Behöver verkligen mycket, kommer bli tokfattig om jag införskaffar allt just nu!
- Boots, festliga!
- Boots, vardag!
- Snygga stövlar!
- Converse!
- Skinnjacka!
- Fuskpäls väst!
- Stora mysiga tröjor, stickade!
- Leggins!
- Jeans, mörka stuprör!
- Jeans, mörka slitna!
- Toppar, både fest och vardag!
- Stor mysig skjorta!
- Lagom stor bag, med mycket plats för kortare resor!
- Väska, vardag!
- Väska fest!
- Rundstickad halsduk!
- Stor sjal!

- Iphone!
- Laptop!

- Nagellack!
- Concealer!
- Puder!
- Olja till håret!
- Värmeskydd!
- Plattång!

M.m.m.

Finns så mycket man vill ha, men tyvärr inte kan få när man knäpper med fingrarna! Jag är ju trots allt bara jag, ingen storbloggare med massa pengar och inte heller totalt bortskämd så som många andra är! P U S S

Niohundranittioett!

Som vanligt blev det fika, alltid lika mysigt hemma hos farmor, och Stina var ovanligt social idag, det gillar vi ordentligt! Kollade på Dobidoo och Crocodile Dundee! Robert Gustafsson är väl bara för skön va? Blev jätte sugen på att se Nile City just nu, jag med min dåliga humor.. H a H a ?


Imorgon: Jobb, sedan Norrtälje och lån av brors lägenhet!
Åker in för att få vara för mig själv, känna lite frihet och samtidigt få komma närmare Stockholm eftersom jag ska dit på söndagen också. Jag får eventuellt besök av Jz men ingenting verkar säkert ännu, kanske att Andreas kommer förbi på kvällen/natten men samma sak där, osäkert! Puss puss puss!

Niohundranittio!

Idag har jag varit en otroligt snäll och hjälpsam tjej, började med att klippa gräset, eller jag höll på i nästan två timmar och är långt ifrån klar.. 8.000 kvm är föööör mycket! Tog en paus (eller avslutade för dagen) och skjutsade mormor till affären där jag handlade med henne! Vi lagade middag tillsammans när vi kom hem och det blev så otroligt gott, lax och potatis, lite roligare variant än vad det låter men orkar inte detaljera mera just nu!

Nu ska jag klä på mig lite sköna kläder och snart så ska vi åka över till farmor i Häverödal!
Skriver något mera och roligare senare ikväll när jag kommer hem, efter att jag städat av mitt rum då också, haha pappa kallar det numera garderob! Finns varken golv eller fria möbler!

Juste, glömde säga att jag nu börjat ett hälsosammare liv, tränar, äter bättre och är dessutom LYCKLIG!
K I S S E S !

Niohundranittio!

Idag har jag varit en otroligt snäll och hjälpsam tjej, började med att klippa gräset, eller jag höll på i nästan två timmar och är långt ifrån klar.. 8.000 kvm är föööör mycket! Tog en paus (eller avslutade för dagen) och skjutsade mormor till affären där jag handlade med henne! Vi lagade middag tillsammans när vi kom hem och det blev så otroligt gott, lax och potatis, lite roligare variant än vad det låter men orkar inte detaljera mera just nu!

Nu ska jag klä på mig lite sköna kläder och snart så ska vi åka över till farmor i Häverödal!
Skriver något mera och roligare senare ikväll när jag kommer hem, efter att jag städat av mitt rum då också, haha pappa kallar det numera garderob! Finns varken golv eller fria möbler!

Juste, glömde säga att jag nu börjat ett hälsosammare liv, tränar, äter bättre och är dessutom LYCKLIG!
K I S S E S !

God natt nu då!

Ska krama kudden och sakna en viss person, sen sova! ♥

Jenny räddade mitt liv (håret alltså..)

Idag åkte jag in till Stockholm för att klippa mig och färga håret!
(Behövder nu efter tidigare incident...)

Ett underbart samtal från Jenny och så hade jag tid bokad klockan halv två, hon är verkligen en ängel den där tjejen. Tog bilen till Norrtälje, för att sedan byta till buss och vidare in i stan, kom i sista minuten till salongen på St Eriksplan men som tur var så hade Jennys tidigare kund dragit ut på tiden så allting fungerade bra! Som vanligt så visste hon precis vad jag ville ha och efter två och en halv timme så var resultatet helt fantastiskt! Jenny Fransson är nog en av Sveriges bäste frisörer, jag avgudar henne och hon är den ende som verkligen gör mig nöjd! Tack tack tack!

Skulle ha träffat Andreas idag men eftersom att han velade så otroligt så sa vi att vi ses i helgen istället, sen så kanske jag sover hos honom hela nästa vecka! Gulligast av allt var hans sms till mig idag då jag gått på bussen: "Fan vad jag är dum i huvudet, jag ångrar mig verkligen nu. Hade så gärna träffat dig idag, vill vara nära dig, och vill ha det sådär mysigt! <3" Killar som ena sekunden är så tuffa och balla, nästa sekund mjuka som nallebjörnar, visst är dom underbara?


Hemmakväll med mamma och syster!

Vi kollar på fångarna på fortet och sen så ska jag nog dra mig tillbaka! Såklart förlorade fotbollskillarna, så dumt! Men bara att fortsätta se på handbollsgrabbsen nu då!

Heaven doesn´t want me, and hell is afraid I´ll take over!


Du sprider massa rykten, ditt lilla ...

Inte ens ditt namn är värt att nämna här men jag hoppas du förstår, du är ett svin! Ingen jävla vän går och pratar bakom ens rygg, man säger inte saker till andra om det inte beror dom! Svårt att förstå det?


Ingen bil för tillfället, men får en ny så snart alla papper är påskrivna!

Vi lämnade in vår bil till "skroten" eftersom skadan på bilen sen bror fick parkeringsskada är värd mera än själva modellen! Så nu ska vi få ut alla pengar så vi kan införskaffa en ny bil istället! Tyvärr har jag en tråkig pappa som bara vill ha en Toyota Corolla, men jag kanske vara tacksam när jag nu fått körkortet betalt, får en bil att ha när jag är hemma och kan använda den hur mycket som helst eftersom jag även har fått min morfars tankkort! Guld värt kanske, GULD!



Snart ska man vara ute på vägarna och leka med en sådan, inte vacker, men inte heller förjävlig!
4 månader sedan man tog sitt körkort nu, känns ganska bra ändå!

This is who I am ?

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och lekte med sin *apa* och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit....

M is for music!

Sitter i soffan och kollar på tv, funderar åter igen på vad jag ska göra idag? Är lite sugen på att städa och göra fint här hemma tills helgen, kan behövas några dagar för att få det i toppskick eftersom mina föräldrar är perfektionister!


Poliskontroll!

Blev väckt av pappa som ville ha skjuts till Hallstavik, och självklart var det poliskontroll i den lilla hålan! Dom stoppade oss inte första gången vi åkte förbi, men sen skulle jag ju åka själv tillbaka och jag var verkligen livrädd, små skakade hela vägen från centrum ner mot skolan. Eftersom jag skulle åka till farmor så tog jag av en väg tidigare, men dom såg mig ändå, klart man är nervös när dom där finns på vägarna. Fy säger jag bara, fy! Nog för att jag gillar poliser i sig och själv vill bli en men nej, på vägarna är jag livrädd för dom!


Vilket jävla väder..

Skit tråkigt väder ute just nu, nära jag vaknade imorse (strax efter tolv) så var det nästan sol, blå himmel och jätte fint! Nu slog det till på två minuter och det öser ner och låter sådär läskigt som det bara kan göra när regnet och åskan bråkar på himlen. Vad ska man göra idag? Jag är inte glad, men samtidigt inte deprimerad, jag är inte ledsen och inte heller arg? Jag är någonstans mitt emellan av allt det här, jag mår så som bara jag kan göra.

Jag saknar någon, och saknar att inte veta hur allt egentligen är, är så fruktansvärt jobbigt när alla har delade meningar om allt! Olika saker händer hela tiden, du säger en sak, visar en annan, din vän påstår annat för dig och mig? Vad händer? Jag börjar bli så fruktansvärt trött på det här!

Varför är man aldrig, verkligen ALDRIG nöjd?

Hur man än ser ut eller mår så är man aldrig nöjd, eller hur? Om du är lång kort, smal eller stor? Imorse så såg jag på Oprah show där de pratade om japanska kvinnor och män som förlänger benen eftersom det är mer eftertraktat både inom jobb och det privata livet! Långa japaner kommer längre inom allt! Helt otroligt att världen ser ut såhär? Ska man lägga hundra tusentals kronor på att bli någonting man egentligen inte är, varför är vi inte nöjda med det vi har (och som så många andra är avundsjuka på) istället för att bara klaga och förändra? Snart kommer alla se ut som Barbie och Ken, och det är långt ifrån rätt! Jag har mycket som jag är missnöjd över, min längd och min vikt är väl det främsta! Skulle gärna vara 7 cm kortare och skulle gärna gå ner en 15-20 kg i vikt! Men varför sitter jag här och klagar över vikten när det faktiskt är någonting jag kan ändra på!

Det viktigaste är att man kan förstå värdet av livet, hälsan och det inre!

Hemkommen från Stockholm!

Åkte in i lördagskväll för att träffa Jz och sedan möta upp Andreas för att tillbringa lite tid med honom. Skulle ha kommit hem igår men eftersom vi verkar trivas ganska bra ihop så blev jag kvar till "imorse".. vi skulle ha åkt vid 07.00 men då han var trött och inte orkade gå upp så stannade vi kvar i sängen och vaknade först vid tolv tiden idag. Frukost blev först vid två och vi hade det bra och gjorde iordning våfflor! Superfint väder idag så blev kvar en stund innan han följde mig till tåget så jag kunde åka hem när klockan var halv fem!

Trist att komma hem, känns ensamt... men så är det ju ibland!

Haft en mysig stund hemma med familjen nu och snart ska jag ta in på rummet... P U S S

KOS - Grekland!

Till våren och sommaren så drar jag och min tjej iväg, närmare bestämt fyra veckors bartenderutbildning! Så jävla glad över detta, ska bli vårt livs upplevelse!
Information kommer då jag vet mera!


Just nu kan ni prata med en väldigt väldigt lycklig Martina, helt fantastiskt!

Pina colada boy you make the girls go aah!

And when the sun goes down you make my world feels round!

God morgon!

Gud vad svårt det var att vakna idag, kroppen ville ta igen alla timmar vi missade igår men huvudet hade bestämt sig för att ändå vakna nu! Ligger fortfarande kvar i sängen men snart ska jag bege mig upp och duscha, fixa manikyr och göra mig i ordning för dagen! Vi ska åka med Eckerö Linjen klockan tre för att fira min fantastiske vän som fyller 19 år idag, Grattis Linn ♥
Vi tror det kan bli ganska så gott om folk så det här ska bli riktigt kul, riktigt, riktigt kul! Sedan får vi se vart kvällen fortsätter om det kanske blir på Marinan? Det återstår att se, men en bra dag framför oss!

Ska man ha vågit hår eller platt? Fransk manikyr eller rosa naglar? Hmm.. alltid denna beslutsångest!
P U S S  P U S S

Undrar hur det vore att göra det på ett höghus?

Haha, en fantastisk dag i en fantastisk stad med fantastiska människor! Jag kan inte vara annat än lycklig idag, fått umgås med Andreas flera timmar och vi har verkligen njutit av varandras närhet, pratar om allt (verkligen allt.. bland annat rubriken..!?), promenerat omkring, suttit på mysiga parkbänkar, ätit middag och även fikat! Vi var hem till Beatrice en sväng där vi träffade henne och Jimmy, trevligt trevligt!

Nu sitter jag på bussen i Edeby, snart hemma alltså! Sen så ska jag nog försöka lägga mig i tid ikväll eftersom jag inte sovit någonting nu på ett tag! P U S S  O C H  K R A M

Till alla underbara vänner och familjen i min närhet!

"You Raise Me Up"

When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be.

Finns så många som kan ta åt sig, men några av er är Andreas, Jozephine, Linn, Beatrice, Oscar, Martina, Mimmi, Hobbe, Erika, vad vore jag utan er?


Nyfunna vänner och en trevlig kväll/natt ute på Lidingö!

Ja vart ska man börja egentligen? Vi hade lite trassel i början med några som ville olika saker och det vart gnälligt hit och dit! Men i helhet så blev allt riktigt kul och mycket oväntat hände vill jag lova! Lagom mycket alkoholintag och lagom mycket fest, lagom mycket folk och ja.. en LAGOM bra onsdagkväll hade vi iallafall!

Kvällen började nere på bryggan, jag, Jozze och Bea väntade in dom första och sedan började vi kröka lite smått! Supertrevligt hade vi det! Lite senare kom massa folk och vänner till Jz som Bea inte tyckte om så då blev det till att dra för vår del, tyvärr! Men kvällen fortsatte en stund hos Beatrice och efter att alla utom Jimmy dragit så kan man väl nästan säga att de bästa började! Vi lyssnade igenom en massa go musik, hade musik quiz och drack upp de sista.. Woops så var klockan 07.30 och vi insåg att vi kanske skulle sova lite! Jag vaknade av mig själv när klockan var halv nio, kunde verkligen inte sova mera! Men berodde väl på att vi var tre stycken som delade sängen kanske.. ?
Nu sitter jag iallafall här och funderar lite över dagen, vart jag ska börja och hur jag ska lägga upp planen! Ska nog börja med att knata till affären nu, köpa lite frukost och sedan ska jag fortsätta med detta! P U S S

Segstartad morgon (eftermiddag?)..

Klockan ringde vid 07.00 men snabbt så insåg jag att regnet öste ner och jag vägrar gå i stan om det är dåligt väder. Så jag snoozade några timmar och vid elva tiden så lämnade jag sängen!
Har väl inte gjort någonting speciellt sedan dess mer än att jag har gjort klart mitt cv och så har jag totalignorerat msn i ett försök att bli en bättre människa som inte bara lever i teknikens värld.

Nu håller jag på att packa, ska ta 16.10 bussen in till Norrtälje och sedan vidare in till Stockholm för att träffa Beatrice och hennes vänner! Där blir det utgång och en trevlig kväll med lite folk!

Imorgon ska jag träffa Andreas inne i stan, blir bara en snabb kram och lite sällskap men det är så mycket bättre än ingenting!

Har inte bestämt mig ännu för om jag ska ta med mig min dator eller inte, vi får väl se om jag slänger upp några inlägg senare! Ja men ni märker ju! P U S S  O C H  K R A M  A L L A  V A C K R A !

Orkar inte fixa med alla papper nu...

Lägger mig istället och fixar imorgon bitti, hoppas jag kommer in till sthlm till slut !

Såååååå negativ!

:'(


Champion

You say it's impossible
But you didn't even try at all
Why am I the only one
Who gives the most all the time

You never can admit the truth
Trying to laugh it off
You say I'm a silly girl
But you just don't understand

Did you think I could ever be
The same way that I used to be
Letting you have your way
Though you had the best of me

The tables are turning now
I'm the one that's in control
No more lonely broken hearts
Can't you see I'm moving on

'Cause I'm a champion
So much stronger than I was before
'Cause I'm a champion
Finally taking hold of my life

It's easier to let you go
Now I'm not emotional
I've learned to make it on my own
I can carry on by myself

I'm through with all the pain
No more drowning in the rain
I'm free to be who I am
This time I am moving on

'Cause I'm a champion
So much stronger than I was before
'Cause I'm a champion
Finally taking hold of my life


CV

Fixar mitt CV inför morgondagens heldag i Stockholm, ska springa omkring och se ordentlig ut när jag lämnar in detta och söker jobb på alla möjliga ställen! Förhoppningsvis kan jag få någonting som florist men annars är jag tacksam för vad som helst, nu är jag less på att vara ledig och fattig, dags att ta tag i mitt liv så jag kan roa mig tillsammans med mina vänner utan att leva på föräldrarna!
Samma dag som jag får ett jobb ska jag dessutom börja kolla efter boende, det är dags att lämna holken nu känner jag. Fyller 20 i vinter och känns verkligen mer än dags att få någonting eget!

Många av mina mål i livet är avklarade, men finns mycket kvar:
- Studenten med godkända betyg
- Yrkesbevis
- Körkort
- Eget boende
- Fast anställning
- Fylla 20 år...

Kanske är detta som är det allra största? Men sen finns ju en lista över de små roliga sakerna man vill göra och se fram emot just nu!
- Komma igång med träning och bättre kost, för att må bra psykiskt
- Träffa någon som får mig att le, någon som gör mig lycklig
- Dalarna tillsammans med mina fantastiska vänner
- Kryssningar
- Party nights
-
-
Listan kan fyllas på, men just nu är jag upptagen med annat!


Fredag!

Linn Andersson fyller år på fredag och detta firar vi genom att fylla Eckerö Linjens tre tur samtidigt som vi tömmer deras bar, eller någonting sådant!

En timme och trettiofem minuter!

Så lång och underbar blev min promenad, och dessutom fick jag sällskap utav Linn när jag hade gått en stund! Vi pratade om det som berör oss mest, killar såklart! Vissa svin och vissa änglar, tänk vad människan är elak ibland och vilka slutsatser man kan dra!

.. byter samtalsämne, inget ovanligt!
Just nu ser jag väldigt positivt på killar, och detta tack vare en god vän som har gett mig en så bra bild utav deras känslor och allt omkring! Det bästa här i världen är kanske en killkompis? Så man förstår sig på allt och alla egentligen.


Mat!

Ska laga lite middag till mig och syster sedan så blir det långpromenad! P U S S

Tatuering på g..

Ska försöka göra en till tatuering inom kort och nu sitter jag och Stefan och diskuterar ordval och stil på allting!

Jag älskar det, älskar tatueringar och denna gång blir det en synlig variant! ♥

Hej fullspäckade morgon!

Började dagen meden promenad, gick ner och pratade med fd chefen och lättade lite på hjärtat. Sedan fick jag i uppdrag att hämta syster och hennes vänner i Herräng så det blev till att skynda hem och duscha och kasta i sig frukost! Nu är jag hemma igen och sitter i soffan efter att ha städat ur bilen väldigt ordentligt, ska se på Laguna Beach och äta något till lunch! P U S S

Good night my lovers!

Nu ska jag krypa ner i sängen och krama om min kudde, vi hörs imorgon bitti efter promenaden!

... punkt, punkt, punkt!

Ligger ovanpå sängen och kollar på en film, Mamma Mia såklart!



En underbar film efter en underbar dag, Martina är lycklig och det märks väldigt väl då jag ligger på min säng och sjunger som en.. ja jag vet inte riktigt! Tur att ingen hör mig i vilket fall! Haha!

S M I L E B A B Y S M I L E !

Sitter nere i det såkallade "kontoret" och blippar omkring på pappas dator samtidigt som jag lyssnar sönder på en massa glad musik! Jag är en så lycklig människa just nu! Men vad ska man göra en kväll som denna? Ensam hemma med föräldrarna och det finns ingenting att göra, tänker bara på en endaste sak och just nu känns det så tomt på mitt rum att jag inte ens vill vara där! L O V E

Dag och natt!

Vi är väldigt olika, men jag älskar dig inte mindre för det! Du kommer alltid vara min Linn Elin Linnea Andersson ♥


I helgen fyller du år och detta ska firas!


Vill ha!

Min vän Daniel ska sälja sin förra bil och jag behöver en ny, jag är totalkär i denna vill jag lova er!




Någon som förstår mig?


För att syskon kan vara så olika, fruktansvärt olika!



100 olika känslor bråkar just nu, även om dom alla leder till någonting underbart!

- vet inte vad jag ska skriva, orden överväller mitt huvud men det finns verkligen inga som vill hamna här på bloggen!


Du måste vara ängeln som jag så länge har letat efter?

Nu har du och jag tillbringat ett par nätter och några dagar tillsammans igen. Kan inte sluta tänka på de underbara stunderna som har varit, fått känna dig hålla om mig, din varma kropp mot min, och dina händer omkring mina. Vad ska jag nu ta mig till när du börjar jobba och gå i skolan igen? Vem ska sitta ute på balkongen med mig och titta upp på stjärnorna? Eller vem ska följa med mig ut till vattnet, bara vara där och njuta av stillheten och det underbara livet?

Jag kommer aldrig glömma gårdagen, vi tog bilen ut till klipporna, satte oss ner medans det fortfarande var ljust. Vi pratade om allt, verkligen allt! Tiden gick så fort och innan vi ens kunde förstå det så var det svart på himlavalvet och stjärnorna var det enda som lyste på oss! Stjärnfallen var obeskrivliga, att få ligga där på de fortfarande varma klipporna, hålla din hand, känna dina läppar mot mina och samtidigt få önska sig något!

I din närhet så känner jag mig som en ny människa, helt ärligt så vände du upp och ned på min värld på bara några dagar! Nu har dett gått två veckor sen vi sågs första gången och allt blir bara bättre och bättre. Jag minns när vi började prata, och efter tre dagar så fick jag träffa dig, jag vill fortsätta hålla dig nära mig nu! 

Medans vi gick barfota över gården idag så hittade jag en fyrklöver, precis framför min fot, det var kanske ett tecken? Nu finns den iallafall i din närhet och önskar dig all lycka! ♥


Nymålade naglar och dags att hoppa in i duschen !

Ska göra mig lite i ordning innan middagen, men vet inte vad jag ska ha på mig? Klänning känns för mycket samtidigt som jag alltid känner mig för fet i shorts och nån snygg topp. Men man kanske ska trotsa det där ändå och köra på det och sedan lite smycken istället? Hur som hur så ska jag till Uppsala snart och där blir det utgång!
Saknar Rebecca och gänget så ser verkligen fram emot denna kväll, vi ska ha så kul som bara vi kan ha! ♥


Kommer kanske inte hinna blogga mera nu för jag kommer väl hem vid 3 tiden i natt och imorgon bitti åker jag med föräldrarna in till Stockholm för att möta Andreas och göra han sällskap ut hit till Grisslehamn! Tänk så snäll jag är, men också en stor fördel att få träffa honom flera timmar tidigare än vad det egentligen var tänk, blir en mysig helg det här! P U S S

Hemska bilder från igår!

 
 

Det känns nästan konstigt att vakna ensam på mornarna nu och inte ha någon här att krama om!

Vaknar till flera gånger varje morgon för att se om du är här, men nej, tyvärr är det så tomt! Jag vet och hoppas att du har det underbart kul och bra just nu, jag tänker på dig och Jag saknar dig!


Eftersom jag har denna lediga dag framför mig så tänkte jag faktiskt gå upp nu, sedan göra mig i ordning för att åka in till Norrtälje och handla lite. Ska också besöka Edblads och krama lite på fina Johanna som även det var väldigt länge sen nu annars! Jag skulle kunna beskriva min dag lite enklare i punktform idag eftersom jag precis kom på att jag har en del att göra! 

- Duscha, klä på mig, fixa allt och även göra en fransk manikyr.
- Gå ner till Edblads i Grisslehamn innan bussen går, kolla igenom lite nytt.
- Åka in till Norrtälje, köpa underkläder och hälsa på hos Johanna i deras andra butik, ska även försöka promenera runt i staden och njuta lite av mig själv. Ska faktiskt ta åt mig av allt som folk sagt åt mig, det är ändå ett underbart liv som jag lever i.
- Kräftskiva med familjen ikväll, mysigt även om några saknas!
- 20.00 går bussen från Hallstaviks station in mot Uppsala, där jag ska se hur nattlivet fungerar, ska festa med dom bästa, Rebecca, Vincent, Adam och Anna m.f.l. PARTY!

Ut med båten för första gången detta år!

Vi äger båtar, men vi har ändå inte varit ute på vattnet! Känns verkligen jätte dumt när man bor såhär i skärgåden! (Andreas sa faktiskt att detta inte är landet, det är helt klart skärgården, och man klagar ju inte, låter mycket bättre!)

Jag morfar, Stefanie och Andre ska snart åka ner till Rosättra för att åka ut på vattnet några timmar, kanske blir lite bilder till kvällen!

Martina är glad nu, väldigt glad!
P u s s  o c h  k r a m !

Kusby!

Jag, Stefanie och Andre kom precis hem efter att ha varit hemma hos Leanne och ridit! Var inte ens orolig över att rida idag även fast det var länge sen, kändes jätte bra och vi tog en lagom lång tur ut i skogen. Bina är en väldigt väldigt snäll häst, åker gärna dit igen och får med henne ut på dessa turer.

Jag har aldrig vart en hästtjej, eftersom det luktar väl inte rosor direkt och man kan bli smutsig. Men efter idag så ändras kanske detta, följer gärna med syster och rider framöver! Var verkligen kul!

(Tog en grymt fin bild på syster och Andre, men förmodar att jag inte får lägga upp den här.. )

Dermal anchors!

Är väldigt väldigt sugen på att göra några, men vet inte vart jag ska placera dem? INTE i ansiktet! Något förslag annars?



Så fejkad bild, men principen är densamma! Som piercingar vars man bara ser stenarna, läckert!

Middag + bio med bror, syster Andreas och Andre!

Hade en toppenkväll igår, år god middag på Kina i Norrtälje och sedan gick vi för att se på bröderna Karlsson, en fruktansvärt pinsam men rolig film! Man måste se den, helt klart! Tack för en mysig kväll killar och syster!

Puderrosa, babyrosa eller kanske chockrosa?

Ja, jag ligger på sängen med en hög nagellack framför mig, kan verkligen inte bestämma mig för hur det ska bli idag! Vilken färg ska jag välja?
Tänkte gå ut till poolen snart och äta frukost, sen kanske man ska tillbringa dagen på en luftmadrass i vattnet? Känns som om jag skulle behöva det, och så träna någon timme också!


Hej nu byter jag samtalsämne..
Kanske inte så många som vet om det men för några år sedan så tävlingssimmade jag, träning 5-7 pass i veckan och så tävligar varje helg. Då var det verkligen fullt upp! Tyvärr fick jag välja mellan skolan och träningen för jag kom så långt efter när jag inte hann plugga på kvällarna, all tid spenderades i simhallen! När man idag kollar tillbaka på allt det där, man saknar det verkligen, och jag minns Stina, som började samtidigt som mig, vi tog över gruppen, vi var de två bästa och fick alltid leda. Idag tävlar hon för Sverige, hon är med i alla större turneringar och det känns som om jag gick om miste om något där? Vad hade hänt om jag fortsatt?
Well well, jag tränar hemma för min egen skull, synd bara att morfar inte vill ge mig träningsströmmen till poolen, det kostar ju bara 50.000 kr! Någonting jag får rekomendera i vilket fall är gummiband, simma fort mot din egen kraft i kanske 20 minuter och jag lovar att du är trött sen! Inget kärringsim alltså, det här måste vara crawl!

Mean Girls!

Så gammal, men så äkta!


Det är precis såhär 90% av alla vänner beter sig, jag lovar, många är änglar till sitt yttre men någonstans där inne gömmer sig någonting du inte trodde var sant. Var redo, när du minst anar det får du smällen rakt emot dig!

Jag har haft en lugn och mysig kväll här hemma, kollat på filmer och druckit mängder av mitt underbara champagne te, jag tror jag är kär! Eftersom det bara är jag och mamma hemma i huset så blev det en hel del tjejprat idag, så skönt att kunna lägga sig i sängen nu, vara helt ren i huvudet efter att ha pratat ut om allt!
Jag älskar dig mamma!

Dags att sova lite nu, vi hörs imorgon. P u s s  o c h  k r a m !

Grattis världens bäste Mamma!

Idag var jag och mormor in till Norrtälje, köpte presenter och blommor, och så handlade vi en massa för att senare när vi kom hem så lagade jag en lyxmiddag till mamma som fyllde år idag, oj eller enliget klockan nu då så var det igår!

5/5


Stort Grattis världens bäste mamma, du är helt underbar och man kan inte ha det bättre än vad vår familj har det!

Kryssningen förra veckan, finns inga ord!

28/7-29/7 - 2010

Allt hände detta dygn, haha eller nästan allt!
Men vi hade fruktansvärt kul, och med fyra (tre?) nya vänner så lovar jag att det blir flera kryssningar så småningom!



Because I love you !



Finns ingen mening med att förstå vad jag skrivit, men meningen är att visa vad det är jag gjort under de dagarna som jag inte har skrivit någonting här på bloggen! Jag har ett helt block med texter, både långa och korta som är menade till de närmsta i min tillvaro. Jag har skrivit ut alla ord där men kände inte riktigt för att dela med mig av dem på internet.

För att hundarna blir hungriga just när man kommer hem?



Dåligt bordsskick?

Jag ska aldrig mera prata med dig, förlåt att jag trodde du brydde dig om din vän!

Jag trodde du brydde dig om honom, och att du förstod att jag bara vill göra honom lycklig..? Därför frågade jag om du visste något men nej! Du blev typ förbannad för att man försökte fråga om hjälp, och nu kan jag lova att jag aldrig mer pratar med dig! ALDRIG! Du ska få vara ifred och du får tycka vad fan du vill om mig!

En sväng upp till Älmsta!

Ska börja klä på mig snart och hämta upp Johan, sen drar vi till Älmsta för att köpa onyttigt, sen blir det nog film här hemma eller någonting spännande med folket här nere! Vi får väl se, men puss så länge! ♥

Nyvaken, ligger på soffan och gosar i exets mysiga morgonrock!

Vissa saker kan man inte göra sig av med, som denna härliga fluffiga morgonrock! DEN ÄR MIN! Just nu ligger jag iallafall insvept i den och kollar på The X-effect, har man tråkigt så har man! Vet inte om jag ska vara glad eller tycka det är jobbigt...? Fast man borde vara glad, eftersom jag alltid gillar att få nytt? Fick iallafall ett brev från försökringsbolaget idag där dom skrev att dom inte kommer laga skadan på min bil, istället får jag ut alla pengar så nu blir det till att leta efter en ny!

Ditt jävla svin!

...

Varför gör du såhär?

Vill du se mig och höra mig förbannad?
Känns nästan som om det är det du är ute efter eftersom att du aldrig tar tar i någonting seriöst, du försöker inte hjälpa mig eller göra någonting för mig? Du tror helt ärligt att jag kommer acceptera det här?

Du lovar och lovar, ska göra det, si och så, ska fixa allt... ? BULLSHIT!

Om biljetter inte blir bokad innan jag somnar så vet du att du kan glömma mig, och allt som har med mig att göra! Nu har du lovat tillräckligt och jag tål inte mera svek ifrån din sida!

Tack Ida!

Som fixade den nya headern åt mig, supergulligt!

Strandfesten, BONFIRE!

Igår var den efterlängtade strandfesten, och det var lite sämre än vad jag hade förväntat mig tyvärr! Men det kanske beror på mig, jag kan inte dricka alkohol, tycker det är så fruktansvärt äckligt.. och klart man inte kommer igång lika bra då? Var visserligen trevligt folk där, mycket människor och fruktansvärt mysigt med alla marschaller.



Det enda drickbara som fungerar på mig just nu är Smirnoff, så det blev ett gäng sådanna i vilket fall.
När jag till slut insåg att det inte skulle bli så mycket roligare så hängde jag med Kristoffer och Daniel in till Norrtälje, dom blev hungriga och vi hade ju tråkigt... så man gör här ute på landet! Haha!

Av tvåhundrafemtioelvatusenmiljontals killar på denna jord så finns det bara en i mitt huvud!

Anledningen till att jag slutat blogga är att mitt humör inte varit okej nu senaste, eller det var varit bra i sig, men jag har tänkt så mycket på en endaste person! Och jag lovar att ni inte skulle vara så intresserade av att läsa mina tankar och funderingar kring honom. Jag har gått och blivit kär, jag som INTE skulle ha någon kärlek i mitt liv eller någon kille, men nej, du förändrade allt, att inte ha träffat dig i verkligheten gör ont! Men ändå så vet jag att det är rätt det som kommer att hända, det kommer att bli någonting bra och du är den jag vill fortsätta kämpa för! - i love you!

RSS 2.0