Mimii Hagstedt

Jag saknar dig nu, alla stunder vi skulle kunna haft tillsammans! KOM HEM NU ÄLSKADE KVINNA!
Vi har så mycket att ta igen när du är tillbaka, dagarna är inte desamma utan dig!


Bortskämd med kärlek!

Insåg en sak förut, jag är inte bortskämd med pengar, men VÄLDIGT bortskämd med kärlek! Har fantastiska vänner och en fin familj, till exempelt min pappa som gick upp häromdagen innan jag åkte till jobbet, bara för att koka te och fixa frukost åt mig, och borsta av min bil och starta den så den skulle vara varm och skön tills jag åkte! Så här gör han nästan varje morgon, iallfall varje gång han är hemma, annars går mamma upp! Så fantastiska föräldrar alltså! Dessutom har jag lika underbara vänner, dom finns alltid där precis lika mycket som jag finns här för dom! 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året!

 - jag älskar er alla!


Vänner säsong 6

Ligger hemma i sängen efter en tuff arbetsdag då julhandeln har börjat, köpte säsong 6 av vänner för några dagar sedan och jag verkligen älskar denna serie! Nu ska jag tillbringa tiden här i några timmar innan jag ska vila inför helgens arbete! Hoppas alla har kul ute på dansgolven inatt!

Världens bäste kille?

Leta kärleken och den kommer fly dig, överge kärleken och den kommer förfölja dig!

Minns verkligen hur denna sommaren var, vi umgicks, som vänner och ingenting mer! Allt var underbart då vi båda sagt att vi inte jagade en relation eller hade några speciella förväntningar och livet bara rullade på så fantastiskt bra! Jag hade verkligen bestämt mig för att aldrig mera söka kärleken! MEN VAD HÄNDER? Jo självklart inser vi båda två att detta är mer än bara vänskap, kärleken växer fram!

Ordspråket som fick mig att inse att jag verkligen älskar denne person över allt annat, han gör mig alltid lycklig, han ställer verkligen upp och utan att skryta så måste jag nog säga att han är den bäste killen i världen!

All kärlek till dig Andreas Thorén!


Påpekar att bilden är flera år gammal, men skrutten va så söt där!

XOXO


Hemkommen från en heldag i Häverödal!

Har precis landat efter en heldag hos min farmor, vi var ute flera timmar i skogen och bara promenerade och plockade en massa granris m.m. inför vinterplysslandet i hennes trädgård! Sedan blev det ett varv i Hallstavik för några inköp till henne. Hon blir så glad när man är hos henne, hon är så tacksam! Jag som bara vill hjälpa till och gillar att göra det! Världens gulligaste farmor!

Nu så har jag plockat lite i garderoben och ska snart fortsätta i alla sminklådor och bland alla skönhetsprodukter! Man behöver rensa ganska ofta för att slippa gammalt och äckligt smink! Tänk på det!

 

XOXO


Nyvaken, eller?

Vad svårt det är att veta om man ska gå upp eller inte? Klockan är ändå rätt mycket, man borde väl inte ligga och dra sig hela dagen kanske! Även fast det är jätte varmt och skönt i sängen!
Längtar efter en lång varm dusch nu, sedan äta lite frukost ute i stora tv soffan eftersom jag är helt ensam hemma! Finns dock en nackdel, har med mitt hår att göra, förlängningen, man ska inte tvätta håret för ofta, och ingen dusch är supermysig utan att man blöter håret, eller hur?

Nej nu ska jag gå upp och fixa detta, kanske skriver ett litet inlägg under frukosten!

XOXO

Dags för lite värme och sol nu!

Jag och älskling har kollat lite på solresor idag, vi planerar att åka i vår och ska snart boka någonting. Vet ännu inte vad men vi får se vad det blir! Härligt att ha det i tankarna!

Söta bubbelgums älskling!

Det var vad min pojkvän kom på när han skulle kämpa för att få fram något gulligt! Han brukar inte använda söta ord annars så detta fick han fram... haha avslöjade mitt beroende eller? Haha!

Fick bara en natt och två dagar med dig, känns som så kort tid men man ska väl vara tacksam! Älskar tiden tillsammans med dig, den är underbar!

Innan detta så spenderade jag helgen tillsammans med Jozephine som fyllde år i veckan, vi hade en fantastiskt kul kväll i V.I.P båset på Tresexti i fredags! Massa dans och alkohol!

MÅSTE FIXA KAMERA, men fyller ju år snart så... *flört* *flört*

Nyduschat!

Finns det någon skönare känsla än att vara helt nyduschad och ren till 200 procent? Nej jag tror inte det, duscha, springa upp på rummet, droppa handduken och bara gå omkring i underkläder! Sedan få välja sin favoritparfym och klä på sig något skönt plagg, idag blev det ett stort linne och kortare mjukisar!

Ligger just nu på sängen, väntar på att något bra ska börja på tv! Ett problem bara, just nu är det verkligen bara skit på tv, men om ca tio minuter så börjar flera program ja vill se, SAMTIDIGT! Typiskt, men bara att bläddra lite då så sen får man se vad man fastnar för!

 

Jag är hungrig, men för blyg eller feg för att äta något, vet inte om Andreas mamma är hemma eller inte, vågar ändå inte kolla i kylen. Men borde jag? Hatar att jag är så jävla feg!


Ensam hemma i Tumba!

Andreas har precis åkt till skolan, jag ligger kvar ensam hemma hos honom och har verkligen jätte tråkigt! Tur att min fantastiske vän Kristoffer hade lust att prata med mig, han gjorde mig lite gladare nu!

Vad ska man hitta på idag?

Heldag i Stockholm!

Åkte ifrån Tumba imorse för att åka ut till Vällingby och till Jenny som skulle fixa mitt hår, satte i en ny förlängning och insåg att dom skickat med så pass mycket extra att det räckte till ännu en förlängning senare fram i tiden! Skitsnyggt blev det, och BRA kvalite på håret! Underbar start på dagen!
Vid 14 tiden var vi klara och jag åkte då in till stan för att fördriva tiden några timmar, gick ganska bra måste jag säga, åt lunch och shoppade! Hittade ganska mycket fint, bland annat två par skor, en stickad mysig tröja och några snygga men enkla toppar! Vid 18 tiden kom jag hem till Andreas igen, vi åt middag och nu sitter jag i hans soffa eftér att ha städat hans rum och han ska nu duscha och plugga, jag funderar på att baka något! Blev lite sugen på det!

(Dåligt med bilder ja vet, men jag har tyvärr ingen kamera då min har gått sönder!)

Tumba!

Ska börja packa väskorna nu innan jag åker till killen, blir borta några dagar och det är alltid lika svårt att veta vad man ska ha med sig? Vilka kläder ska man ha? Vilken parfym? Vilken jacka ska man ha på sig och vilka skor, längtar till nästa månad då jag kan förnya min garderob lite extra! 

 

Men en sak är säker, tar med min denna lilla skönhet (min rosa lilla dator), så kan faktiskt uppdatera bloggen denna gång, brukar gå dåligt annars, andras datorer är aldrig lika kul som ens egen!


Itunes, ipod och en jäkla massa överflödig tid!

Kunde inte somna igår så mitt projekt blev att ladda ner ny musik och lägga in på min stackars ipod som legat tom nu i flera månader! Tog tid, men någon gång mitt i natten så blev jag färdig och har just nu rykande het musik inför dagens trip! Längtar till att få åka buss nu, enbart för musiken!

Vad gäller inlägget om idol, jag blev sur när dom är så jävla elaka att dom ens drar in en oskyldig person, tycker det är pinsamt! Jag blir smått förbannad, alla har olika smak och jag får väl tycka vad jag vill! FRITT LAND!


Thuns, faringe!

Åkte till Thuns med mamma och mormor idag, känns lite b men finns ändå alltid något att köpa! Blev ett par nya jeans, leggings några fina toppar och presenter till pappa! Har väl världens gulligaste mormor också, frågade om jag fick en tröja, som svar fick jag: Klart du får, jag gör ju allt för dig! :)

Morgonpigg, ja tack!

Vaknade redan innan klockan 8 imorse, men vad ska man göra den tiden egentligen? Först funkade inte mitt internet, fick lite lätt panik.. kan inte bara ligga här utan att göra eller skriva något! Satte istället på tvn för att se vad som fanns där men nej, typ barnprogram! Nu fick jag äntligen igån min dator och på sexan så visas Amazing race, ganske kul att se!

Försöker kontakta Kristoffer, omöjligt och irriterande, tro inte att jag får en bättre bild av dig pga detta?

Jag hatar Idol-juryn!

Hur fan kan man vara så elaka? Olle sjunger inte rock, okej? Men då ska jag också passa på... Jag hatar den där jävla Linnea, så ful och förjävlig, ser ut som lera när hon rör sig och låter som skit! Värre kanske! Spotta upp kattjäveln du har i halsen istället för att stå där och kvälja! NÖJD!

Fick ur mina ord, och ja hatar fortfarande juryn, hatar hatar hatar er! Så jävla elaka!


Olle är underbar!

Hur ska man någonsin kunna bestämma sig?

Spara och köpa Iphone eller köpa en X8 nu? Behöver verkligen en ny då min känns för trött och sliten, den levererar inte alla sms och tar inte heller emot allt! Kanske köpa en billigare mobil och sen spara till kamera och dator istället? Jobbigare om man råkar sumpa en dyr än den billigare? (Ja ifall det nu skulle råka hända..) Men varje gång jag ser någon med Iphone så blir jag sååå suuugen.. ! Vad ska jag göra? Kommer jag någonsin kunna bestämma mig?


Sony Ericsson x8 är inte helt fel ändå!


Köpa blommor på ica? Nej tack!

Vad kul det är att handla ändå? Ja åtminstonde ibland, när man får fylla vagnen själv och bestämma precis vad man vill ha hem till kylen och skafferiet! Skulle försöka hitta något dugligt till pappa och morfar till söndag men det fanns verkligen inget, blommorna såg ut som skit, men fick ta det bästa möjliga! Varför kan inte affärer ta hand om sina växter? Åtminstonde byta ut de vissna? Kom hem för en bra stund sen iallafall och nu ligger jag i sängen och glor på idol, precis avnjutit några skedar Ben&Jerrys!

Gotland

Sitter och kollar priser på färja och flyg till Gotland, vill nämnligen åka ner och träffa min tjej nu som jag saknar så otroligt mycket! Dock vet jag inte om det är så kul att åka färja ensam i flera timmar, eller om det är så kul att flyga och sen få betala taxi.. ? Har inte riktigt bestämt mig ännu men hoppas på att jag kan få åka ner och krama på min fantastiska tjej!


Två timmar och 35 minuter...

Precis så lång tid tog det att få ur förlängningen! Svårt att göra allt på sig själv men med lite smärta i armarna nu så har jag faktiskt lyckats! Inpackning i mitt eget hår och laddar upp inför att sätta i ny förlängning på måndag! P U S S

Dags att köpa ny vinterjacka!

Trots att vi sov lite för länge imorse så lyckades vi ta oss iväg till slut, Andreas till skolan och jag hemmåt! På vägen så hittade jag en superfin kofta som jag ville ha, och morfar var dagens hjälte som satte in pengar på mitt konto så jag kunde köpa den! Hittade även ett par snygga leggings och ett linne!
Tog sedan bussen till Hallstavik där jag mötte mormor och morfar, sedan åkte vi hem till Grisslehamn och ja något speciellt har man väl inte gjort sen dess. Mer än att insett hur mycket man behöver köpa en ny och varm vinterjacka, tänk att det ska vara så svårt att hitta någon som man verkligen vill ha? P U S S

En fantastisk kväll tillsammans med en fantastisk kille!

Fika i stan, laga middag tillsammans och sedan krypa ner i sängen för att se på några filmer, Vapenbröder och Snabba cash!  Joel Kinnaman är min älskling, förlåt andreas men jag måste få ha två!

BTW, hur irriterande är det inte när man har skrivit ett sjuuuuukt långt inlägg, och sedan råkar komma åt någon jäkla knapp så allt försvinner? Just detta hände mig nu så detta inlägg blir inte så spännande, orkar inte skriva allt igen! Förlåt! :)


Vinterblek, nej tack!

Åker in till Norrtälje för att sola några minuter, sen ska jag bege mig hem till pojkvännen där en mysig kväll väntar oss! P U S S

Fame ..

i wanna live forever !

Började morgonen med att se på en film i sängen, valde Fame och denna gav mig nu en massa lycka och glädje, precis som alla andra musikalfilmer också gör, det är en mäktig känsla!

Någonting som jag har tänk på är hur lätt det är att bli förälskad i karaktärer!? Senaste dagarna har jag sett på mycket filmer och fallit pladask för två skådespelare, Alex Pettyfer tog det största greppet om mitt hjärta!

I´m in LOVE!

Här snackar vi om en snygg kille, och hur mysig är han inte i filmen "Wild child" då?

God natt !

Jag vet att det är förbjudet att äta på kvällarna men jag kunde inte motstå ett glas iskall nyponsoppa ikväll. Kände mig värd det! Nu ska jag se på en film och prata i telefon med min vän Andreas! Sov så gott i natt allihopa, imorgon väntar mer intressanta inlägg från min sida! 

PUSS från mig!

Snökedjor på?

Idag är det all världens vinterstorm, massa snö utanför som yr i de starka vindarna! Jag och Stefanie trotsade vädret för att provköra nya bilen upp till banken och affärn, om vi vetat hur vägen var hade vi nog stannat hemma! Till en början får man veja för nedblåsta träd, köra i 50 efter alla bilar som insett hur halk och blåsigt det är! På bara några minuter  så var bilen igensnöad och vi fick sitta där ett tag för att värmen skulle komma upp så vi ens kunde se vägen framför oss! Läskigaste av allt var nog lastbilen med släp. Hade vi legat 100 längre fram än vi gjorde så hade vi inte kommit hem, då hade vi varit i diket då lastbilen i motsatta filen fick sladd i en kurva och släpet slog ut framför oss i vår vägbana. Jag vill inte ens tänka på det men olyckorna är närmare oss än vi tror!

Vad ni än gör så var försiktiga när ni är ute och kör, det kan verka simpelt och riskfritt men när du minst anar det.. !

P U S S från mig: 
 

Ilandsproblemen är otroligt många i min vardag! :)

Vilken parfym man ska ha för dagen, eller vilken tröja som passar bäst? Just nu så sitter jag här och kan inte bestämma mig över hur jag ska måla naglarna, funderar på fransk, cerise, puder, neutralt, något mörkt så som vinrött/brunt eller kanske svart?

Välkommna till min blogg, IGEN!

Har äntligen fått tillbaka min dator och känner nu att det är dags för mig att ramla in i bloggens värld igen! Trots att jag förlorat alla läsare nu så tycker jag att det kan vara kul att börja om nu när jag faktiskt gör någonting om dagarna!

Har hänt så otroligt mycket sedan sist, men ni kanske kommer få veta lite i taget!
- Jag har fått jobb som säljare på Åhléns i Norrtälje!
- Fått en ny bil, kan äntligen röra mig lite som jag vill igen!
- Har träffat en fantastisk kille vid namn Andreas!

Dessa höjdpunker har förändrat mycket i mitt liv vill, med ett leende på läpparna så tar jag mig igenom vardagen!
Hoppas att jag kan få några nya läsare nu, och hoppas att det finns någon som vill följa med och läsa om min vardag!

P U S S  från lilla mig!

RSS 2.0