Du måste vara ängeln som jag så länge har letat efter?

Nu har du och jag tillbringat ett par nätter och några dagar tillsammans igen. Kan inte sluta tänka på de underbara stunderna som har varit, fått känna dig hålla om mig, din varma kropp mot min, och dina händer omkring mina. Vad ska jag nu ta mig till när du börjar jobba och gå i skolan igen? Vem ska sitta ute på balkongen med mig och titta upp på stjärnorna? Eller vem ska följa med mig ut till vattnet, bara vara där och njuta av stillheten och det underbara livet?

Jag kommer aldrig glömma gårdagen, vi tog bilen ut till klipporna, satte oss ner medans det fortfarande var ljust. Vi pratade om allt, verkligen allt! Tiden gick så fort och innan vi ens kunde förstå det så var det svart på himlavalvet och stjärnorna var det enda som lyste på oss! Stjärnfallen var obeskrivliga, att få ligga där på de fortfarande varma klipporna, hålla din hand, känna dina läppar mot mina och samtidigt få önska sig något!

I din närhet så känner jag mig som en ny människa, helt ärligt så vände du upp och ned på min värld på bara några dagar! Nu har dett gått två veckor sen vi sågs första gången och allt blir bara bättre och bättre. Jag minns när vi började prata, och efter tre dagar så fick jag träffa dig, jag vill fortsätta hålla dig nära mig nu! 

Medans vi gick barfota över gården idag så hittade jag en fyrklöver, precis framför min fot, det var kanske ett tecken? Nu finns den iallafall i din närhet och önskar dig all lycka! ♥


Kommentarer
Postat av: Mimii

Vem vem vem vem ???!! :D



Saknar

2010-08-16 @ 23:07:56
URL: http://mimiihagstedt.blogg.se/
Postat av: Martina

Mimii vi måste ses snart ! Vi har missat för mycket nu ! <3

2010-08-17 @ 01:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0