03 - 02 - 2010.. 31 dagar kvar nu!



Playa del Inglés


Playa del Inglés är staden som aldrig sover! Sol, bad, shopping och nöjen! Här finns det alltid något att hitta på oavsett vilken tid på dygnet det är.

 

Få resmål är så kompletta som Playa del Inglés som ligger på öns sydkust. Här finns en perfekt blandning av bad, sport och nöjesliv, vilket gör den till den mest besökta turistorten på Gran Canaria.

Playa del Inglés består mestadels av höga byggnader belägna på en platå ovan havet nära stranden. Strax nedanför, västerut, breder Maspalomasområdet ut sig med lägre byggnader, golfbanan och de fantastiska sanddynerna i Maspalomasöknen.

Härligt strandliv
Stranden har varm, mjuk sand och är hela åtta kilometer lång. På sina ställen är den också upp till 100 meter bred. Stranden är inte särskilt långgrund och lämpar sig därför bäst för alla simkunniga vuxna och barn. På stranden råder full aktivitet med diverse vattensporter, men det finns också många solbrända turister vars enda ansträngning är att då och då ta sig ner till vattnet för lite svalka.

I Playa del Inglés finns en trivsam strandpromenad där du kan flanera i havsbrisen längs med stranden och titta på folklivet. Restauranger finns det gott om, oavsett om du är på jakt efter en lättare lunch mitt på dagen eller en trerätters middag på kvällen.

Bästa nattlivet
Shopping och nöjesliv är i det närmaste obegränsat och koncentrerat till fem stora shoppingcenter. Du kan förlusta dig i butiker med allt från det senaste inom mode till elektronik och fylla hela resväskan med presenter till både dig själv och vänner hemmavid.

När solen sänker sig stiger pulsen i Playa del Inglés. Här finns Gran Canarias bästa, glittrigaste och mest virvlande nöjesliv! Det tar otaliga kvällar bara att botanisera bland alla diskotek, pubar, dansrestauranger och nattklubbar som spelar allt från de senaste hitsen till svensk dansbandsmusik. Vissa diskotek stänger inte före gryningen. Publiken är internationell och här hittar du lätt nya vänner från jordens alla hörn.












Vi kommer älska detta ! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0